Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czwartkowcy CzęstochowaCF
352 Tactiek inna
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Variko passt de bal in één keer door. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Trandafir rent richting de bal. Trandafir met een sublieme pass. Giustina is nu in balbezit. Giustina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - CzęstochowaCF 1:0

13e minuut.
Daar is Martin Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giustina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Robles maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hernandez speelt de bal door. Meyern bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern speelt de bal door. Krachel rent richting de bal. Krachel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Meyern rent richting de bal. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern onderschept slim de pass. Giustina is nu in balbezit. Giustina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Meyern maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krachel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzyk is nu in balbezit. Meyern verovert de bal door een tackle van achteren. Meyern geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 40%, CzęstochowaCF 60%.
Czwartkowcy - CzęstochowaCF 1:0

53e minuut.
Wasil met een sublieme pass. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera onderschept slim de pass. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Orsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czwartkowcy - CzęstochowaCF 1:1

54e minuut.
Lizarazo probeert naar een medespeler te passen. Roszak is nu in balbezit. Roszak speelt de bal door. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina draait met de bal, schiet en ... Åkre bokst de bal weg.

58e minuut.
Wasil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martin Villar is nu in balbezit. Martin Villar passt de bal zonder na te denken. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ... Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Martin Villar rent richting de bal. Martin Villar speelt de bal door. Błoński speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Variko passt de bal zonder na te denken. Błoński rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Błoński zal de hoekschop nemen. Carrera springt en kopt de bal. Orsa bokst de bal weg.

67e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft een hoge lob. Mourão heeft problemen om de bal te vangen. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina haalt uit met een fantastische trap. Åkre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meyern bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - CzęstochowaCF 2:1

70e minuut.
Shageldyan speelt de bal door. Mourão rent richting de bal. Mourão geeft de bal voor. Błoński controleert de bal met de borst. Błoński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrera krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Stodolny met een sublieme pass. Roszak met een sublieme pass. Trandafir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giustina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giustina haalt uit met een fantastische trap. Åkre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meyern is nu in balbezit. Meyern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - CzęstochowaCF 3:1

81e minuut.
Peryt geeft een lange en hoge pass. Mourão heeft problemen om de bal te vangen. Giustina is nu in balbezit. Meyern bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - CzęstochowaCF 4:1

86e minuut.
Janocha probeert naar een medespeler te passen. Krachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel passt de bal in één keer door. Meyern rent richting de bal. Meyern draait met de bal, schiet en ... Åkre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 54%, CzęstochowaCF 46%.
Czwartkowcy - CzęstochowaCF 4:1