Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc chmurka Dziesiąta Lublin
adek Tactiek Massimiliano.v.8
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen good


8e minuut.
Mundi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stokowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowiec probeert naar een medespeler te passen. Smolik is nu in balbezit. Smolik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Stokowiec de bal onder controle te krijgen. Mundi rent richting de bal. Mundi passt de bal in één keer door. Longino is nu in balbezit. Longino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Buitenspel voor Smolik. Goede buitenspelval van de verdediging. Dobosiewicz neemt vlug de vrije trap. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bychowiec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamiti met de inworp. Bratianu probeert de bal met de borst te controleren. Bratianu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Mundi de bal onder controle te krijgen. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Fragopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erić probeert naar een medespeler te passen. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chonov verovert de bal door een tackle van achteren. Fragopoulos rent richting de bal. Fragopoulos probeert naar een medespeler te passen. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau schiet op doel. Babbl bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamiti met de inworp. Bratianu kan de bal niet met de borst controleren. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Babbl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Dziesiąta Lublin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 60%, Dziesiąta Lublin 40%.
Fc chmurka - Dziesiąta Lublin 0:1

46e minuut.
Vierklau heeft problemen om de bal te vangen. Longino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vierklau. Vierklau krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Baltă probeert naar een medespeler te passen. Fragopoulos rent richting de bal. Fragopoulos met een sublieme pass. Vierklau rent richting de bal. Vierklau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Baltă geeft een hoge lob. Smolik kopt de bal weg. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korytek rent richting de bal. Korytek draait met de bal, schiet en ... Kopczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Stokowiec speelt de bal door. Mundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundi passt de bal zonder na te denken. Longino bereikt de bal nog maar net als eerste. Longino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec geeft een hoge lob. Smolik probeert de bal met de borst te controleren. Korytek is nu in balbezit. Korytek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bychowiec probeert de bal aan de voet te houden. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bychowiec krijgt een gele kaart. Bratianu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bratianu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Babbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Longino passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal met de wreef. Smolik is nu in balbezit. Smolik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chonov speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Baltă de bal onder controle te krijgen. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau schiet op doel. Babbl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Dziesiąta Lublin 0:2

82e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korytek passt de bal in één keer door. Smolik is nu in balbezit. Smolik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc chmurka - Dziesiąta Lublin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc chmurka 51%, Dziesiąta Lublin 49%.
Fc chmurka - Dziesiąta Lublin 1:2