Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:35
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Viking Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 32019
Viking Aigel
Katalończyk Tactiek 442of
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 63.1
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Pacifici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacifici passt de bal in één keer door. Kielhorn is nu in balbezit. Kielhorn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pluta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tucki geeft een hoge lob. Inworp. Herrera met een snelle inworp. Kielhorn rent richting de bal. Kielhorn geeft de bal voor. Galusko bokst de bal weg. Tucki kan de bal niet met de borst controleren. Galusko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pacifici geeft een hoge lob. Kielhorn rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gawlak ... Strafschop! Gawlak krijgt een gele kaart. Kielhorn raakt geblesseerd tijdens het duel. Krysiński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Galusko bokst de bal weg.

30e minuut.
Krysiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki rent richting de bal. Otten verovert de bal door een tackle van achteren. Otten geeft de bal voor. Kielhorn springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wisiński zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Martyniak de bal. Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudny schiet op doel. Vessia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Otten rent richting de bal. Otten passt de bal in één keer door. Kielhorn is nu in balbezit. Kielhorn schiet op doel. Galusko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Aigel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 62%, Aigel 38%.
Viking - Aigel 0:1

55e minuut.
Cudny kopt de bal weg. Antoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka onderschept slim de pass. Yuspashyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuspashyan speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasek zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Krysiński is nu in balbezit. Krysiński passt de bal zonder na te denken. Kielhorn is nu in balbezit. Kielhorn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Aigel 0:2

72e minuut.
Kielhorn is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Herrera zal de hoekschop nemen. Kielhorn krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Aigel 0:3

73e minuut.
Daar is Wisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wisiński met een sublieme pass. Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kielhorn de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pazdan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szulej komt het veld opgelopen. Herrera neemt de hoekschop. Kielhorn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Aigel 0:4

79e minuut.
Klungelig pakt Krysiński de bal. Tucki onderschept slim de pass. Kielhorn is nu in balbezit. Kielhorn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Aigel 0:5

81e minuut.
Krysiński is nu in balbezit. Wisiński is nu in balbezit. Otten verovert de bal door een tackle van achteren. Otten geeft de bal voor. Kielhorn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - Aigel 0:6

86e minuut.
Pacifici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacifici passt de bal in één keer door. Kielhorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielhorn draait met de bal, schiet en ... Paal! Krysiński rent richting de bal. Krysiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 62%, Aigel 38%.
Viking - Aigel 0:6