Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biały legion Twórcownia Lach
WL Tactiek 10-centr
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Lopomo rent richting de bal. Lopomo probeert naar een medespeler te passen. Tamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanti geeft een hoge lob. Rop springt en kopt de bal. Poladzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Kuźniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olszański. Olszański krijgt een gele kaart. Kuźniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Blanco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kruszka maakt een snoekduik en kopt de bal. Michalikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Michoń geeft een hoge lob. Norasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur geeft een hoge lob. Kruszka maakt een snoekduik en kopt de bal. Michalikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Wąpierz geeft een lange en hoge pass. Kruszka rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bajur neemt de hoekschop. Kruszka maakt een snoekduik en kopt de bal. Michalikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco speelt de bal door. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Twórcownia Lach 0:1

32e minuut.
Bajur geeft een hoge lob. Blanco kopt de bal weg. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak schiet op doel. Michalikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jelesijević onderschept slim de pass. Jelesijević geeft een lange en hoge pass. Tamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanti geeft een lange en hoge pass. Rop krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Poladzadə bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 46%, Twórcownia Lach 54%.
biały legion - Twórcownia Lach 0:1

46e minuut.
Turmiński komt het veld opgelopen. Olmedo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Olmedo controleert de bal met de borst. Xanbabayev is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco schiet op doel. Michalikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Lopomo rent richting de bal. Lopomo geeft een hoge lob. Tamanti is nu in balbezit. Tamanti geeft de bal voor. Rop springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biały legion - Twórcownia Lach 1:1

52e minuut.
Gržanov probeert naar een medespeler te passen. Rop is nu in balbezit. De la Peña rent richting de bal. Rop verovert de bal door een tackle van achteren. Rop schiet op doel. Poladzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klungelig pakt Lechkov de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tamanti zal de hoekschop nemen. Rop krijgt zijn hoofd ertegen. Poladzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Twórcownia Lach 2:1

59e minuut.
Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Karakula rent richting de bal. Bajur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karakula wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Olmedo kopt de bal weg. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Michalikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biały legion - Twórcownia Lach 2:2

68e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Xanbabayev onderschept slim de pass. Xanbabayev geeft de bal voor. Rop is nu in balbezit. Rop draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Turmiński kopt de bal weg. Jelesijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Michoń rent richting de bal. Michoń geeft de bal voor. Lopomo probeert naar een medespeler te passen. Tamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tamanti is nu in balbezit. Tamanti speelt de bal door. Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sczepiński draait met de bal, schiet en ... Poladzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bajur geeft de bal voor. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turmiński neemt de hoekschop. Olmedo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kuźniak is nu in balbezit. Jelesijević verovert de bal door een tackle van achteren. Jelesijević passt de bal zonder na te denken. Tamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 39%, Twórcownia Lach 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biały legion - Twórcownia Lach 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Olszański verovert de bal door een tackle van achteren. Turmiński onderschept slim de pass. Turmiński probeert naar een medespeler te passen. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo schiet op doel. Michalikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Twórcownia Lach 2:3

105e minuut.
Lopomo rent richting de bal. Lopomo geeft een lange en hoge pass. Rop rent richting de bal. Rop schiet op doel. Poladzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biały legion - Twórcownia Lach 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 36%, Twórcownia Lach 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biały legion - Twórcownia Lach 3:3

112e minuut.
Xanbabayev onderschept slim de pass. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur geeft de bal voor. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Michalikowski bokst de bal weg.

114e minuut.
Gržanov passt de bal met de wreef. Lopomo speelt de bal door. Daar is Tamanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamanti geeft de bal voor. Rop krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

120e minuut.
Wąpierz passt de bal met de wreef. Karakula geeft een hoge lob. Rop is nu in balbezit. Rop haalt uit met een fantastische trap. Poladzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Twórcownia Lach 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 41%, Twórcownia Lach 59%.
biały legion - Twórcownia Lach 4:3