Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAKTIWATION Widzew Astra
3232 Tactiek 5-3-2pressing
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 62.7
goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Orozco geeft een lange en hoge pass. Valiente rent richting de bal. Valiente passt de bal zonder na te denken. Raphael rent richting de bal. Raphael draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - Widzew Astra 0:1

18e minuut.
Orozco probeert naar een medespeler te passen. Baxalakis probeert de bal aan de voet te houden. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente geeft een lange en hoge pass. Raphael springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Baxalakis probeert naar een medespeler te passen. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente speelt de bal door. Raphael rent richting de bal. Raphael draait met de bal, schiet en ... Gwalbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Baxalakis onderschept slim de pass. Baxalakis geeft een lange en hoge pass. Raphael rent richting de bal. Raphael draait met de bal, schiet en ... Gwalbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bastawy verovert de bal door een tackle van achteren. Grelis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bastawy raakt geblesseerd tijdens het duel. Bastawy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal. Siantzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 71%, Widzew Astra 29%.
REAKTIWATION - Widzew Astra 0:1

50e minuut.
Inworp. Orozco met de inworp. Valiente rent richting de bal. Valiente geeft een lange en hoge pass. Raphael krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Pichot heeft problemen om de bal te vangen. Valiente is nu in balbezit. Valiente passt de bal met de wreef. Raphael is nu in balbezit. Raphael draait met de bal, schiet en ... Gwalbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Baxalakis rent richting de bal. Baxalakis passt de bal met de wreef. Valiente heeft problemen om de bal te vangen. Valiente geeft een hoge lob. Raphael springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valiente rent richting de bal. Valiente met een sublieme pass. Raphael rent richting de bal. Raphael schiet op doel. Gwalbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - Widzew Astra 0:2

70e minuut.
Butică geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastawy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cadena springt en kopt de bal. Siantzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - Widzew Astra 1:2

79e minuut.
Bešenji passt de bal zonder na te denken. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente geeft een hoge lob. Raphael rent richting de bal. Raphael schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Orozco passt de bal in één keer door. Daar is Valiente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valiente geeft de bal voor. Pichot probeert de bal aan de voet te houden. Raphael maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - Widzew Astra 1:3

88e minuut.
Yuanji is nu in balbezit. Yuanji geeft een lange en hoge pass. Raphael is nu in balbezit. Raphael draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - Widzew Astra 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 70%, Widzew Astra 30%.
REAKTIWATION - Widzew Astra 1:4