Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petarda MaliniakTeam
nowa04wol Tactiek 4-3-3
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
55.9 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen matig
formidabel Verdedigen redelijk


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panek met de inworp. Branco probeert naar een medespeler te passen. Zawisza rent richting de bal. Zawisza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Filipeli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gorbói komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Opabunmi probeert de bal met de borst te controleren. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek met een sublieme pass. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Trivković verovert de bal door een tackle van achteren. Trivković met een sublieme pass. Zawisza rent richting de bal. Zawisza geeft een hoge lob. Güngören krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Erit verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza passt de bal in één keer door. Branco rent richting de bal. Branco schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Balaev onderschept slim de pass. Zawiejski onderschept slim de pass. Zawiejski passt de bal zonder na te denken. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maliniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Panek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Branco rent richting de bal. Balaev rent richting de bal. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco geeft een hoge lob. Maliniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 50%, MaliniakTeam 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petarda - MaliniakTeam 0:0

46e minuut.
Maliniak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zawisza is nu in balbezit. Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak geeft de bal voor. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zawiejski speelt de bal door. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Panek met een snelle inworp. Branco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Buitenspel voor Maliniak. Goede buitenspelval van de verdediging. Czapek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zawiejski passt de bal in één keer door. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza geeft een hoge lob. Güngören krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - MaliniakTeam 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Zawisza de bal. Zawisza geeft de bal voor. Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Güngören is nu in balbezit. Güngören haalt uit met een fantastische trap. Maliniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Murdoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdoch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murdoch krijgt een gele kaart. Güngören is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tovar komt het veld opgelopen. Wołowicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. Paal! Maliniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gorbói verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbói geeft een hoge lob. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petarda - MaliniakTeam 2:0

77e minuut.
Dällenbach komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zawisza passt de bal zonder na te denken. Tovar rent richting de bal. Tovar passt de bal in één keer door. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz schiet op doel. Maliniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balaev met een snelle inworp. Gorbói bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petarda 35%, MaliniakTeam 65%.
Petarda - MaliniakTeam 2:0