Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] LECHIA GDAŃSK
kosmoos Tactiek BKS DO BOJU !!!!
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten formidable
good Passen good
average Verdedigen excellent


6e minuut.
Wroński is nu in balbezit. Meneses onderschept slim de pass. Sivac speelt de bal door. Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko haalt uit met een fantastische trap. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Masztalski rent richting de bal. Masztalski passt de bal in één keer door. Tabata rent richting de bal. Tabata schiet op doel. Grzywna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - LECHIA GDAŃSK 0:1

13e minuut.
Grzegórzecki rent richting de bal. Grzegórzecki passt de bal in één keer door. Sujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujko draait met de bal, schiet en ... Toro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ridless Empire [?] - LECHIA GDAŃSK 1:1

14e minuut.
Tabata rent richting de bal. Tabata passt de bal in één keer door. Duarte speelt de bal door. Masztalski rent richting de bal. Masztalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een hoge lob. Tabata springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pichler raakt geblesseerd tijdens het duel. Wroński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tabata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Grzywna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - LECHIA GDAŃSK 1:2

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grzywna niet meer kan verder spelen. Wenta komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Soete geeft de bal voor. Wroński is nu in balbezit. Wroński passt de bal in één keer door. Masztalski heeft problemen om de bal te vangen. Masztalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rodríguez Baqueriza is nu in balbezit. Rodríguez Baqueriza passt de bal zonder na te denken. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Tabata krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Trato passt de bal met de wreef. Jałkiewicz speelt de bal door. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Wenta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - LECHIA GDAŃSK 1:3

45e minuut.
Masztalski is nu in balbezit. Masztalski passt de bal zonder na te denken. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Wenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - LECHIA GDAŃSK 1:4

45e minuut.
Ginuis komt het veld opgelopen. Kozłowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 62%, LECHIA GDAŃSK 38%.
Ridless Empire [?] - LECHIA GDAŃSK 1:4

52e minuut.
Toro met een sublieme pass. Tabata kopt de bal weg. Đức Trung rent richting de bal. Masztalski onderschept slim de pass. Masztalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ginuis onderschept slim de pass. Ginuis geeft een lange en hoge pass. Joński is nu in balbezit. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kozłowski passt de bal in één keer door. Masztalski is nu in balbezit. Joński begaat een overtreding. Joński krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Wehking, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabata rent richting de bal. Jałkiewicz speelt de bal door. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wroński kopt de bal weg. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehking verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Meneses heeft problemen om de bal te vangen. Kozłowski is nu in balbezit. Kozłowski geeft een hoge lob. Tabata is nu in balbezit. Tabata draait met de bal, schiet en ... Wenta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Rodríguez Baqueriza met een sublieme pass. Kozłowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Đức Trung de bal. Tabata is nu in balbezit. Tabata draait met de bal, schiet en ... Wenta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pettorossi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Wehking rent richting de bal. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pettorossi rent richting de bal. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap. Wenta bokst de bal weg.

78e minuut.
Joński geeft een hoge lob. Kozłowski is nu in balbezit. Kozłowski geeft de bal voor. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte met een sublieme pass. Meneses rent richting de bal. Pettorossi onderschept slim de pass. Pettorossi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sujko met een sublieme pass. Daar is Wroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wroński met een sublieme pass. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 61%, LECHIA GDAŃSK 39%.
Ridless Empire [?] - LECHIA GDAŃSK 1:4