Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PULP FICTION DUMA STOLICY 1911
obrona Tactiek cwe(7)ka
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 60.5
adequate Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Strzałkowski probeert naar een medespeler te passen. Gorzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzejewski passt de bal zonder na te denken. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Czyrak heeft problemen om de bal te vangen. Navarro Pedrós rent richting de bal. Navarro Pedrós geeft de bal voor. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński draait met de bal, schiet en ... Džananović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Czyrak is nu in balbezit. Boiangiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czyrak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czyrak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - DUMA STOLICY 1911 1:0

14e minuut.
Curty geeft een lange en hoge pass. Hernandes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski geeft een lange en hoge pass. Morán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boiangiu passt de bal met de wreef. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński passt de bal met de wreef. Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jaskólski probeert naar een medespeler te passen. Navarro Pedrós rent richting de bal. Navarro Pedrós speelt de bal door. Strzałkowski geeft de bal voor. Wędzyński springt en kopt de bal. Džananović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Strzałkowski de bal. Strzałkowski probeert naar een medespeler te passen. Nyczko rent richting de bal. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gorzejewski passt de bal in één keer door. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Asís is nu in balbezit. Morán onderschept slim de pass. Morán draait met de bal, schiet en ... Džananović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Frunză de bal onder controle te krijgen. Gorzejewski geeft de bal voor. Džananović bokst de bal weg.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Strzałkowski de bal onder controle te krijgen. Gorzejewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asís. Gorzejewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gorzejewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Džananović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PULP FICTION - DUMA STOLICY 1911 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 77%, DUMA STOLICY 1911 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PULP FICTION - DUMA STOLICY 1911 1:1

51e minuut.
Széchy geeft een lange en hoge pass. Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko passt de bal in één keer door. Hernandes is nu in balbezit. Hernandes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Asís heeft problemen om de bal te vangen. Morán is nu in balbezit. Frunză schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frunză is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Morán raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Navarro Pedrós neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Asís geeft de bal voor. Boiangiu speelt de bal door. Morán is nu in balbezit. Morán haalt uit met een fantastische trap. Džananović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brochard komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isdal komt het veld opgelopen. Oltay komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Brochard probeert naar een medespeler te passen. Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski passt de bal zonder na te denken. Wędzyński speelt de bal door. Asís onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gorzejewski met een sublieme pass. Strzałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski passt de bal met de wreef. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Brochard is nu in balbezit. Brochard passt de bal zonder na te denken. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - DUMA STOLICY 1911 1:2

76e minuut.
Puşcaşu heeft problemen om de bal te vangen. Brochard is nu in balbezit. Brochard passt de bal zonder na te denken. Strzałkowski geeft de bal voor. Morán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippakis onderschept slim de pass. Filippakis passt de bal met de wreef. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ... Oltay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Strzałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałkowski passt de bal in één keer door. Jaskólski rent richting de bal. Jaskólski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - DUMA STOLICY 1911 1:3

89e minuut.
Puşcaşu met een sublieme pass. Timnev heeft problemen om de bal te vangen. Timnev passt de bal in één keer door. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 77%, DUMA STOLICY 1911 23%.
PULP FICTION - DUMA STOLICY 1911 1:3