Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Bagry Cały czas do przodu
mar Tactiek Ble
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 64.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Chalepas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubosz verovert de bal door een tackle van achteren. Lubosz geeft een hoge lob. Bartalesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Krzętowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Cały czas do przodu 0:1

11e minuut.
Horvath is nu in balbezit. Horvath passt de bal in één keer door. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri schiet op doel. Atencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Puzsár de bal onder controle te krijgen. Toderi is nu in balbezit. Toderi speelt de bal door. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bula passt de bal met de wreef. Rybkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartalesi is nu in balbezit. Bartalesi haalt uit met een fantastische trap. Krzętowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Cały czas do przodu 0:2

22e minuut.
D’Elia geeft een lange en hoge pass. Lugari is nu in balbezit. Lugari probeert naar een medespeler te passen. Galastri rent richting de bal. Galastri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rybkowski passt de bal met de wreef. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula passt de bal met de wreef. Bartalesi is nu in balbezit. Bartalesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Atencio met een harde bal richting middenveld. Bula is nu in balbezit. Bula geeft een lange en hoge pass. Bartalesi rent richting de bal. Bartalesi haalt uit met een fantastische trap. Krzętowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Chalepas de bal. Gruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Bagry 57%, Cały czas do przodu 43%.
FC.Bagry - Cały czas do przodu 0:2

53e minuut.
Długi passt de bal met de wreef. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula passt de bal zonder na te denken. Bartalesi rent richting de bal. Bartalesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Acosta geeft de bal voor. Rybkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. D’Elia neemt vlug de vrije trap. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ... Atencio bokst de bal weg.

59e minuut.
Sandanger passt de bal met de wreef. Gruszczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosales. Rosales krijgt een gele kaart. Gruszczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Długi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt D’Elia de bal. Gruszczyński is nu in balbezit. Gruszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lugari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szviták. Lugari raakt geblesseerd tijdens het duel. Lugari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Toderi verovert de bal door een tackle van achteren. Toderi geeft een hoge lob. Galastri kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Galastri is nu in balbezit. Galastri haalt uit met een fantastische trap. Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rybkowski passt de bal in één keer door. Lubosz heeft problemen om de bal te vangen. Lubosz geeft een hoge lob. Bartalesi rent richting de bal. Bartalesi draait met de bal, schiet en ... Krzętowski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lubosz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Gruszczyński de bal. Gruszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Cały czas do przodu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Bagry 50%, Cały czas do przodu 50%.
FC.Bagry - Cały czas do przodu 0:3