Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 The AssassinS FC
Wysoko obrona Tactiek ATMI W3M
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 64.6
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Buitenspel voor Batistuta. Goede buitenspelval van de verdediging. Kwella maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Korecki kopt de bal weg. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Skibickas bokst de bal weg.

13e minuut.
Kincses geeft een hoge lob. Inworp. Rastegaev met de inworp. Maradiaga geeft de bal voor. Batistuta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nalić kopt de bal weg. Paşcalău rent richting de bal. Wallen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wallen krijgt een gele kaart. Paşcalău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kreštalica kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - The AssassinS FC 0:1

19e minuut.
Nalić rent richting de bal. Nalić passt de bal zonder na te denken. Paşcalău is nu in balbezit. Kreštalica is nu in balbezit. Kreštalica draait met de bal, schiet en ... Skibickas bokst de bal weg.

26e minuut.
Rastegaev probeert naar een medespeler te passen. Maradiaga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kincses. Kincses krijgt een gele kaart. Maradiaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Rastegaev met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ördekçioğlu geeft een hoge lob. Talarek heeft problemen om de bal te vangen. Kreštalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - The AssassinS FC 0:2

30e minuut.
Nalić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Goryl de bal. Kreštalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - The AssassinS FC 0:3

42e minuut.
Kincses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreštalica geeft een lange en hoge pass. Korecki is nu in balbezit. Korecki geeft een lange en hoge pass. Kreštalica springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 62%, The AssassinS FC 38%.
GKS Tychy`71 - The AssassinS FC 0:3

46e minuut.
Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga geeft een hoge lob. Kabil maakt een snoekduik en kopt de bal. Maradiaga geeft een lange en hoge pass. Kabil springt en kopt de bal. Görbicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Ördekçioğlu rent richting de bal. Ördekçioğlu geeft een hoge lob. Kreštalica is nu in balbezit. Kreštalica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kincses bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastegaev maakt een afschuwelijke overtreding. Kincses is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Gradi met een snel genomen vrije trap. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki geeft een hoge lob. Paşcalău springt en kopt de bal. Skibickas bokst de bal weg.

59e minuut.
Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga met een sublieme pass. Batistuta is nu in balbezit. Batistuta haalt uit met een fantastische trap. Görbicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - The AssassinS FC 1:3

65e minuut.
Nalić probeert de bal met de borst te controleren. Nalić probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak is nu in balbezit. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Skibickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Langekær probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - The AssassinS FC 1:4

73e minuut.
De Gradi onderschept slim de pass. De Gradi geeft de bal voor. Klungelig pakt Loczkowski de bal. Kreštalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreštalica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Loczkowski is nu in balbezit. Maradiaga is nu in balbezit. Kreštalica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kreštalica krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kreštalica verovert de bal door een tackle van achteren. Kreštalica passt de bal zonder na te denken. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - The AssassinS FC 1:5

89e minuut.
Loczkowski probeert naar een medespeler te passen. Kincses is nu in balbezit. Kincses geeft een lange en hoge pass. Kreštalica is nu in balbezit. Kreštalica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 56%, The AssassinS FC 44%.
GKS Tychy`71 - The AssassinS FC 1:5