Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS WROCLOVE Borussia Knurów 88
waski Tactiek stabilizacja
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.6 gemiddelde waardering 64.3
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Cieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Šofranić is nu in balbezit. Šofranić passt de bal met de wreef. Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski schiet op doel. Savón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Husejko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Irrgang de bal. Irrgang geeft een lange en hoge pass. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Samson rent richting de bal. Irrgang verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski schiet op doel. Savón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sulich rent richting de bal. Sulich geeft de bal voor. Trałka kopt de bal weg. Popek rent richting de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - Borussia Knurów 88 0:1

14e minuut.
Le Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Le Roy passt de bal in één keer door. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Savón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vicioso heeft problemen om de bal te vangen. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso is nu in balbezit. Vicioso geeft de bal voor. Jasionowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Trałka is nu in balbezit. Husejko rent richting de bal. Husejko geeft een lange en hoge pass. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Savón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Šofranić is nu in balbezit. Šofranić passt de bal zonder na te denken. Samson probeert naar een medespeler te passen. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Trałka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Husejko de bal onder controle te krijgen. Donaghue bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo rent richting de bal. Muchotrigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sulich verovert de bal door een tackle van achteren. Le Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Le Roy geeft een hoge lob. Czunyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Savón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Fondue probeert de bal met de borst te controleren. Fondue met een sublieme pass. Donaghue met een sublieme pass. Muchotrigo rent richting de bal. Muchotrigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cieleń kopt de bal weg. Vicioso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fondue probeert naar een medespeler te passen. Muchotrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS WROCLOVE 42%, Borussia Knurów 88 58%.
WKS WROCLOVE - Borussia Knurów 88 0:1

47e minuut.
Sulich geeft een lange en hoge pass. Jasionowski kopt de bal weg. Daar is Czunyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Savón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - Borussia Knurów 88 0:2

48e minuut.
Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso geeft een lange en hoge pass. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Savón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. Bindernagel onderschept slim de pass. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi draait met de bal, schiet en ... Savón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - Borussia Knurów 88 0:3

56e minuut.
Husejko is nu in balbezit. Husejko geeft een lange en hoge pass. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Czunyi de bal. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Savón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Demirci geeft een lange en hoge pass. Cieleń kopt de bal weg. Popek geeft de bal voor. Muchotrigo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - Borussia Knurów 88 1:3

66e minuut.
Vicioso geeft een lange en hoge pass. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi is nu in balbezit. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Savón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. King komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ptáčník geeft de bal voor. Bindernagel probeert de bal met de borst te controleren. King rent richting de bal. King haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vicioso rent richting de bal. Vicioso geeft de bal voor. Le Roy kopt de bal weg. King kan de bal niet met de borst controleren. King schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Husejko geeft een lange en hoge pass. King is nu in balbezit. Czunyi rent richting de bal. Czunyi schiet op doel. Savón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bindernagel geeft een hoge lob. Inworp. Le Roy met een snelle inworp. Czunyi rent richting de bal. Czunyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Le Roy onderschept slim de pass. Le Roy passt de bal zonder na te denken. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi haalt uit met een fantastische trap. Savón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS WROCLOVE - Borussia Knurów 88 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS WROCLOVE 47%, Borussia Knurów 88 53%.
WKS WROCLOVE - Borussia Knurów 88 1:4