Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:35
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: KSG1985 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 24001
KSG1985 buraczki
moja Tactiek ONE
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 57.2
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Ambrosin met een sublieme pass. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki passt de bal met de wreef. Daar is Inczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolák passt de bal zonder na te denken. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - buraczki 0:1

19e minuut.
Tuấn Linh geeft een hoge lob. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh schiet op doel. Morena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ambrosin is nu in balbezit. Packbier verovert de bal door een tackle van achteren. Packbier passt de bal met de wreef. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka schiet op doel. Morena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Szłapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szłapka passt de bal in één keer door. Główka is nu in balbezit. Główka draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Englund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh geeft een hoge lob. Główka springt en kopt de bal. Morena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSG1985 - buraczki 1:1

32e minuut.
Daar is Kolák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski passt de bal in één keer door. Kolák is nu in balbezit. Kolák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ambrosin rent richting de bal. Bobadilla is nu in balbezit. Ambrosin verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosin geeft een lange en hoge pass. Kolák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zabokrzycki met een sublieme pass. Inczewski rent richting de bal. Inczewski passt de bal zonder na te denken. Kolák rent richting de bal. Kolák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Garcia geeft een lange en hoge pass. Kolák is nu in balbezit. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Kolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolák schiet op doel. Gogoasă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Gogoasă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 44%, buraczki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KSG1985 - buraczki 1:1

46e minuut.
Maciaszczyk komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zabokrzycki passt de bal in één keer door. Daar is Inczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wadoń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wadoń krijgt een gele kaart. Inczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolák kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - buraczki 1:2

62e minuut.
Główka speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Główka is nu in balbezit. Główka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szłapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Główka de bal. Główka haalt uit met een fantastische trap. Morena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla passt de bal met de wreef. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KSG1985 - buraczki 2:2

70e minuut.
Fabicki geeft de bal voor. Taipale rent richting de bal. Taipale geeft een hoge lob. Kolák rent richting de bal. Kolák draait met de bal, schiet en ... Gogoasă bokst de bal weg.

72e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia geeft een lange en hoge pass. Huber is nu in balbezit. Huber geeft een lange en hoge pass. Zabokrzycki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rüstəmbəyli kopt de bal weg. Wadoń is nu in balbezit. Wadoń geeft een hoge lob. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morena speelt de bal door. Wadoń kopt de bal weg. Główka kan de bal niet met de borst controleren. Główka schiet op doel. Morena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - buraczki 3:2

79e minuut.
Kolák heeft problemen om de bal te vangen. Florian onderschept slim de pass. Florian geeft een lange en hoge pass. Główka is nu in balbezit. Główka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Szłapka verovert de bal door een tackle van achteren. Szłapka passt de bal met de wreef. Englund probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh schiet op doel. Morena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 41%, buraczki 59%.
KSG1985 - buraczki 3:2