Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZORZA Krzeszów FC TURBO
zorza Tactiek ?
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 65.4
redelijk Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Holý is nu in balbezit. Holý geeft de bal voor. Kmita probeert de bal met de borst te controleren. Kmita schiet op doel. Miszkiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Holý bereikt de bal nog maar net als eerste. Holý met een sublieme pass. Hanappi is nu in balbezit. Hanappi geeft een hoge lob. Krämer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Baraniecki met de inworp. Hanappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanappi geeft een lange en hoge pass. Krämer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Hanappi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanappi geeft de bal voor. Iturralde González heeft problemen om de bal te vangen. Kmita rent richting de bal. Kmita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tomka speelt de bal door. Daar is Teixeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krämer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Krämer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krämer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Teixeira wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Daar is Lagos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holý speelt de bal door. Daar is Tomka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmita onderschept slim de pass. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel bokst de bal weg. Hanappi probeert de bal met de borst te controleren. Hanappi geeft een hoge lob. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZORZA Krzeszów - FC TURBO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 70%, FC TURBO 30%.
ZORZA Krzeszów - FC TURBO 0:1

61e minuut.
Tomka met een sublieme pass. Evertsson komt het veld opgelopen. Rotocki komt het veld opgelopen. Mućko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Mujica de bal. Mućko verovert de bal door een tackle van achteren. Mućko met een sublieme pass. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Hanappi passt de bal met de wreef. Evertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertsson passt de bal met de wreef. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Murillo met de inworp. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica passt de bal in één keer door. Murillo geeft een lange en hoge pass. Čmuchálek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rotocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki met een sublieme pass. Hanappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanappi geeft een hoge lob. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZORZA Krzeszów 57%, FC TURBO 43%.
ZORZA Krzeszów - FC TURBO 0:1