Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voleth Meir dziubdziusie
bayer Tactiek hmm5_3
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 54
zwak Schieten briljant
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Prexl geeft een lange en hoge pass. Daar is Putowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterek is nu in balbezit. Peterek draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:1

4e minuut.
Mijal rent richting de bal. Mijal speelt de bal door. Prexl is nu in balbezit. Prexl passt de bal in één keer door. Peterek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:2

6e minuut.
Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki geeft een hoge lob. Daar is Wieprzęć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Idaszak controleert de bal met de borst. Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal zonder na te denken. Peterek rent richting de bal. Peterek haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:3

9e minuut.
Prexl rent richting de bal. Prexl geeft een hoge lob. Putowski kopt de bal weg. Mrkšić probeert de bal met de borst te controleren. Mrkšić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić met een sublieme pass. Daar is Peterek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:4

14e minuut.
Idaszak speelt de bal door. Daar is Prexl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prexl passt de bal met de wreef. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ochódzki de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mrkšić zal de hoekschop nemen. Peterek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal in één keer door. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:5

19e minuut.
Prexl is nu in balbezit. Prexl geeft een lange en hoge pass. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel. Jaszczowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:6

19e minuut.
Peterek onderschept slim de pass. Peterek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grala de bal. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Michnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkšić passt de bal zonder na te denken. Daar is Peterek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić passt de bal met de wreef. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:7

22e minuut.
Klungelig pakt Brzoza de bal. Veseliu speelt de bal door. Prexl rent richting de bal. Prexl geeft een hoge lob. Peterek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:8

30e minuut.
Mrkšić geeft een hoge lob. Grala onderschept slim de pass. Prexl kopt de bal weg. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peterek is nu in balbezit. Peterek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Putowski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Daar is Putowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:9

31e minuut.
Tomecki speelt de bal door. Klungelig pakt Kursik de bal. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Mrkšić passt de bal in één keer door. Putowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek verovert de bal door een tackle van achteren. Peterek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:10

36e minuut.
Brzoza rent richting de bal. Mijal is nu in balbezit. Mijal geeft de bal voor. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Prexl rent richting de bal. Prexl geeft een hoge lob. Mrkšić is nu in balbezit. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:11

41e minuut.
Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal speelt de bal door. Prexl is nu in balbezit. Prexl geeft een hoge lob. Peterek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:12

45e minuut.
Inworp. Mrkšić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijal geeft de bal voor. Daar is Veseliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voleth Meir 85%, dziubdziusie 15%.
Voleth Meir - dziubdziusie 0:12

47e minuut.
Brzoza is nu in balbezit. Idaszak rent richting de bal. Idaszak geeft de bal voor. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. Jaszczowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu geeft de bal voor. Peterek is nu in balbezit. Peterek haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski bokst de bal weg.

49e minuut.
Kursik bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek verovert de bal door een tackle van achteren. Peterek passt de bal zonder na te denken. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Brzoza is nu in balbezit. Prexl onderschept slim de pass. Prexl geeft een lange en hoge pass. Veseliu probeert de bal met de borst te controleren. Veseliu schiet op doel. Jaszczowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:13

53e minuut.
Idaszak passt de bal in één keer door. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:14

55e minuut.
Veseliu is nu in balbezit. Veseliu passt de bal met de wreef. Peterek rent richting de bal. Peterek haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:15

56e minuut.
Peterek passt de bal in één keer door. Prexl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prexl speelt de bal door. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mijal probeert naar een medespeler te passen. Mrkšić met een sublieme pass. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel. Jaszczowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:16

63e minuut.
Prexl speelt de bal door. Veseliu rent richting de bal. Putowski rent richting de bal. Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veseliu met een sublieme pass. Prexl heeft problemen om de bal te vangen. Prexl geeft de bal voor. Peterek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:17

65e minuut.
Peterek heeft problemen om de bal te vangen. Peterek passt de bal met de wreef. Mrkšić met een sublieme pass. Peterek is nu in balbezit. Peterek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Veseliu passt de bal zonder na te denken. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veseliu de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ochódzki is nu in balbezit. Peterek onderschept slim de pass. Peterek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:18

75e minuut.
Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Peterek is nu in balbezit. Peterek draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:19

76e minuut.
Veseliu passt de bal zonder na te denken. Prexl heeft problemen om de bal te vangen. Hałuszko probeert naar een medespeler te passen. Peterek is nu in balbezit. Peterek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:20

77e minuut.
Veseliu met een sublieme pass. Prexl is nu in balbezit. Prexl met een sublieme pass. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:21

79e minuut.
Mrkšić met een sublieme pass. Jaszczowski met een sublieme pass. Mijal kopt de bal weg. Klungelig pakt Veseliu de bal. Veseliu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Jaszczowski met een harde bal richting middenveld. Mrkšić kopt de bal weg. Klungelig pakt Peterek de bal. Peterek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić geeft een lange en hoge pass. Veseliu speelt de bal door. Prexl rent richting de bal. Prexl haalt uit met een fantastische trap. Jaszczowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prexl geeft een hoge lob. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:22

84e minuut.
Inworp. Mijal met de inworp. Prexl geeft een hoge lob. Peterek rent richting de bal. Peterek draait met de bal, schiet en ... Jaszczowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:23

89e minuut.
Mrkšić met een sublieme pass. Klungelig pakt Peterek de bal. Peterek speelt de bal door. Veseliu rent richting de bal. Veseliu schiet op doel. Jaszczowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peterek rent richting de bal. Peterek schiet op doel. Veseliu probeert de bal aan de voet te houden. Jaszczowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voleth Meir - dziubdziusie 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voleth Meir 81%, dziubdziusie 19%.
Voleth Meir - dziubdziusie 0:24