Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tetrahydro B.A.R.C.A.
bezp Tactiek po wpierdal
51% Balbezit 49%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 52.8
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen goed


1e minuut.
Truuväärt kopt de bal weg. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel speelt de bal door. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rančev rent richting de bal. Rančev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:1

5e minuut.
Meigas probeert naar een medespeler te passen. Truuväärt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel met een sublieme pass. Rueda rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Byrgiel neemt de hoekschop. Alegría rent richting de bal. Alegría draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:2

8e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Rančev rent richting de bal. Rueda rent richting de bal. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:3

9e minuut.
Inworp. Byrgiel met een snelle inworp. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría draait met de bal, schiet en ... Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:4

12e minuut.
Daar is Alegría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel speelt de bal door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rueda met een sublieme pass. Daar is Rančev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rančev haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:5

15e minuut.
Rančev met een sublieme pass. Mruczek rent richting de bal. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda draait met de bal, schiet en ... Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:6

15e minuut.
Furukawa is nu in balbezit. Furukawa met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alegría met een snelle inworp. Byrgiel probeert naar een medespeler te passen. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:7

17e minuut.
Alegría is nu in balbezit. Alegría speelt de bal door. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:8

20e minuut.
Rančev rent richting de bal. Rančev speelt de bal door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:9

24e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda is nu in balbezit. Rueda met een sublieme pass. Rančev rent richting de bal. Rančev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:10

25e minuut.
Alegría rent richting de bal. Alegría probeert naar een medespeler te passen. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:11

27e minuut.
Alegría is nu in balbezit. Alegría passt de bal in één keer door. Rančev heeft problemen om de bal te vangen. Rančev schiet op doel. Agüero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:12

28e minuut.
Truuväärt is nu in balbezit. Truuväärt passt de bal met de wreef. Rueda rent richting de bal. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:13

30e minuut.
Rueda rent richting de bal. Rueda speelt de bal door. Rančev is nu in balbezit. Rančev draait met de bal, schiet en ... Agüero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:14

34e minuut.
Folchini geeft een hoge lob. Inworp. Mruczek met een snelle inworp. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:15

36e minuut.
Alegría is nu in balbezit. Alegría probeert naar een medespeler te passen. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Agüero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:16

37e minuut.
Alegría probeert naar een medespeler te passen. Truuväärt is nu in balbezit. Byrgiel probeert naar een medespeler te passen. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:17

42e minuut.
Byrgiel speelt de bal door. Rančev rent richting de bal. Rančev speelt de bal door. Rueda is nu in balbezit. Rueda draait met de bal, schiet en ... Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel. Agüero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rančev speelt de bal door. Rueda rent richting de bal. Rueda draait met de bal, schiet en ... Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laanemaa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alegría probeert de bal met de borst te controleren. Alegría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:18

45e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría passt de bal in één keer door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 85%, B.A.R.C.A. 15%.
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:19

48e minuut.
Meigas passt de bal in één keer door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda probeert naar een medespeler te passen. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:20

50e minuut.
Mruczek geeft een lange en hoge pass. Józefowicz kopt de bal weg. Byrgiel probeert naar een medespeler te passen. Rančev rent richting de bal. Rančev schiet op doel. Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rančev is nu in balbezit. Rančev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:21

52e minuut.
Byrgiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Truuväärt probeert naar een medespeler te passen. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:22

55e minuut.
Truuväärt is nu in balbezit. Truuväärt speelt de bal door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:23

58e minuut.
Laanemaa heeft problemen om de bal te vangen. Laanemaa passt de bal met de wreef. Rančev is nu in balbezit. Rančev draait met de bal, schiet en ... Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:24

60e minuut.
Laanemaa speelt de bal door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:25

61e minuut.
Stróżyk komt het veld opgelopen. Bujnowski komt het veld opgelopen. Sandilands komt het veld opgelopen. Czyżykowski komt het veld opgelopen. McGinty komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stróżyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Truuväärt bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuväärt probeert naar een medespeler te passen. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski passt de bal met de wreef. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:26

68e minuut.
Furukawa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stróżyk met een snelle inworp. Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski passt de bal in één keer door. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czyżykowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:27

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandilands met een snelle inworp. McGinty speelt de bal door. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:28

76e minuut.
Czyżykowski speelt de bal door. Klungelig pakt Stróżyk de bal. Stróżyk geeft een lange en hoge pass. McGinty is nu in balbezit. McGinty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:29

82e minuut.
Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski passt de bal met de wreef. McGinty rent richting de bal. McGinty schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Mruczek kopt de bal weg. McGinty bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinty met een sublieme pass. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Truuväärt bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuväärt passt de bal met de wreef. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 82%, B.A.R.C.A. 18%.
tetrahydro - B.A.R.C.A. 0:29