Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gromadzianka 1906 Struga Jastrzębie
Tac I Tactiek obrona_532_MID
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 59.7
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen formidabel


2e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Gębka verovert de bal door een tackle van achteren. Gębka met een sublieme pass. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap. Murgu bokst de bal weg.

4e minuut.
Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka draait met de bal, schiet en ... Murgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fen probeert naar een medespeler te passen. Panagopoulos is nu in balbezit. Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:1

7e minuut.
Birlic passt de bal in één keer door. Fen rent richting de bal. Fen passt de bal in één keer door. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos schiet op doel. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Fen speelt de bal door. Gębka is nu in balbezit. Gębka passt de bal zonder na te denken. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos geeft een hoge lob. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Gębka rent richting de bal. Gębka passt de bal met de wreef. Fen geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Panagopoulos schiet op doel. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Zdun probeert de bal aan de voet te houden. Fen kopt de bal weg. Daar is Szturc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gębka rent richting de bal. Gębka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Szturc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fen met een snelle inworp. Birlic kan de bal niet met de borst controleren. Birlic passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kamionek kopt de bal weg. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gębka de bal. Gębka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Murgu probeert naar een medespeler te passen. Birlic speelt de bal door. Fen geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kamionek passt de bal met de wreef. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos probeert naar een medespeler te passen. Gębka is nu in balbezit. Gębka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:2

26e minuut.
Birlic speelt de bal door. Kamionek controleert de bal met de borst. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Gębka rent richting de bal. Gębka draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Schmidtgal geeft een lange en hoge pass. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Gębka is nu in balbezit. Gębka probeert naar een medespeler te passen. Panagopoulos rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:3

30e minuut.
Kamionek verovert de bal door een tackle van achteren. Kamionek passt de bal met de wreef. Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fen zal de hoekschop nemen. Gębka springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Birlic kopt de bal weg. Fen is nu in balbezit. Fen geeft de bal voor. Klungelig pakt Gębka de bal. Gębka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kamionek kopt de bal weg. Fen rent richting de bal. Fen passt de bal in één keer door. Daar is Gębka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gębka schiet op doel. Murgu bokst de bal weg.

39e minuut.
Panagopoulos kopt de bal weg. Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Gębka is nu in balbezit. Gębka haalt uit met een fantastische trap. Murgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:4

40e minuut.
Billström heeft problemen om de bal te vangen. Gębka verovert de bal door een tackle van achteren. Gębka passt de bal met de wreef. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos schiet op doel. Murgu bokst de bal weg.

43e minuut.
Billström kopt de bal weg. Novičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fen speelt de bal door. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 83%, Struga Jastrzębie 17%.
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:4

47e minuut.
Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek passt de bal zonder na te denken. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos schiet op doel. Murgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:5

48e minuut.
Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg passt de bal zonder na te denken. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Panagopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panagopoulos schiet op doel. Murgu bokst de bal weg. Gębka rent richting de bal. Gębka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Panagopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos onderschept slim de pass. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap. Murgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:6

58e minuut.
Fen kopt de bal weg. Kamionek rent richting de bal. Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kamionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birlic rent richting de bal. Birlic geeft een lange en hoge pass. Gębka springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cavarozzi kopt de bal weg. Gębka is nu in balbezit. Szturc begaat een overtreding. Szturc krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdun onderschept slim de pass. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos geeft een lange en hoge pass. Gębka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Novičić met een sublieme pass. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek speelt de bal door. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos schiet op doel. Murgu bokst de bal weg. Daar is Gębka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gębka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Murgu trapt de bal weg. Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Panagopoulos is nu in balbezit. Daar is Panagopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos schiet op doel. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Birlic probeert naar een medespeler te passen. Fen met een sublieme pass. Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ishida geeft een hoge lob. Panagopoulos rent richting de bal. Gębka rent richting de bal. Gębka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:7

72e minuut.
Billström passt de bal met de wreef. Gjøsund is nu in balbezit. Panagopoulos onderschept slim de pass. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap. Murgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:8

75e minuut.
Birlic passt de bal in één keer door. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek passt de bal in één keer door. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ríos trapt de bal weg. Fen kopt de bal weg. Gębka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Panagopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Birlic speelt de bal door. Gębka rent richting de bal. Kamionek speelt de bal door. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Zdun geeft de bal voor. Kamionek rent richting de bal. Kamionek met een sublieme pass. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos schiet op doel. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ríos rent richting de bal. Ríos geeft een hoge lob. Kwiręg geeft de bal voor. Gębka rent richting de bal. Gębka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Panagopoulos geeft een lange en hoge pass. Murgu speelt de bal door. Birlic kopt de bal weg. Gębka rent richting de bal. Gębka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Novičić met een sublieme pass. Kamionek met een sublieme pass. Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka haalt uit met een fantastische trap. Murgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:9

88e minuut.
Zdun is nu in balbezit. Zdun met een sublieme pass. Fen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gębka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gębka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Birlic kopt de bal weg. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek passt de bal zonder na te denken. Gębka rent richting de bal. Gębka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 88%, Struga Jastrzębie 12%.
Gromadzianka 1906 - Struga Jastrzębie 0:9