Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nitro Zdanów Moherowe Berety
Ks Tactiek The Special One
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 64.3
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Kryszak speelt de bal door. Jandl speelt de bal door. Kurański is nu in balbezit. Kurański haalt uit met een fantastische trap. Ben Khalifa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Moherowe Berety 0:1

4e minuut.
Tetiker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetiker probeert naar een medespeler te passen. Saidon is nu in balbezit. Saidon geeft een lange en hoge pass. Kurański controleert de bal met de borst. Ben Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Bućko passt de bal in één keer door. Jandl probeert naar een medespeler te passen. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel. Ben Khalifa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Moherowe Berety 0:2

7e minuut.
Jandl met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurański de bal. Arghirescu begaat een overtreding. Arghirescu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Jandl is nu in balbezit. Jandl passt de bal met de wreef. Arınç rent richting de bal. Arınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Moherowe Berety 0:3

10e minuut.
Bućko speelt de bal door. Jandl is nu in balbezit. Jandl passt de bal met de wreef. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Coroianu probeert naar een medespeler te passen. Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl probeert naar een medespeler te passen. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç schiet op doel. Ben Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bućko probeert naar een medespeler te passen. Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl passt de bal in één keer door. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç draait met de bal, schiet en ... Ben Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Oskierko geeft een hoge lob. Łobos is nu in balbezit. Łobos geeft de bal voor. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç haalt uit met een fantastische trap. Ben Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kurański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Moherowe Berety 0:4

42e minuut.
Saidon met een snelle inworp. Bućko geeft een hoge lob. Arınç is nu in balbezit. Kurański is nu in balbezit. Kurański haalt uit met een fantastische trap. Ben Khalifa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 62%, Moherowe Berety 38%.
Nitro Zdanów - Moherowe Berety 0:4

47e minuut.
Ben Khalifa met een sublieme pass. Bućko kopt de bal weg. Jandl met een sublieme pass. Kurański rent richting de bal. Kurański draait met de bal, schiet en ... Ben Khalifa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Jandl passt de bal met de wreef. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu speelt de bal door. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański haalt uit met een fantastische trap. Ben Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Arınç heeft problemen om de bal te vangen. Oskierko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arınç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arınç legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ben Khalifa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Moherowe Berety 0:5

85e minuut.
Kurański speelt de bal door. Jandl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl passt de bal in één keer door. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bućko verovert de bal door een tackle van achteren. Bućko passt de bal zonder na te denken. Jandl met een sublieme pass. Kurański heeft problemen om de bal te vangen. Kurański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 59%, Moherowe Berety 41%.
Nitro Zdanów - Moherowe Berety 0:5