Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korona kielce 2 BIANCONERI
repka...??? Tactiek szarańcza
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Owczarzy onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrego met de inworp. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson begaat een overtreding. Metzelopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baloy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kulpa is nu in balbezit. Filó onderschept slim de pass. Filó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Baloy probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Metzelopoulos geeft de bal voor. Bullrich is nu in balbezit. Bullrich haalt uit met een fantastische trap. Albrechts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Metzelopoulos passt de bal zonder na te denken. Devoldere rent richting de bal. Devoldere passt de bal met de wreef. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korona kielce 2 - BIANCONERI 1:0

20e minuut.
Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Pignatari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filó rent richting de bal. Filó draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Pignatari geeft een lange en hoge pass. Anh Ðức probeert de bal met de borst te controleren. Vrodopoulos is nu in balbezit. Vrodopoulos geeft een lange en hoge pass. Noppert krijgt zijn hoofd ertegen. Dünyamalıyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vrodopoulos rent richting de bal. Vrodopoulos met een sublieme pass. Anh Ðức rent richting de bal. Anh Ðức draait met de bal, schiet en ... Dünyamalıyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Andersen komt het veld opgelopen. Tomasek komt het veld opgelopen. Berliński komt het veld opgelopen. Floriańczyk komt het veld opgelopen. Megyesi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona kielce 2 42%, BIANCONERI 58%.
korona kielce 2 - BIANCONERI 1:0

46e minuut.
Ferah komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ferah is nu in balbezit. De Monte is nu in balbezit. Ferah onderschept slim de pass. Ferah draait met de bal, schiet en ... Dünyamalıyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

54e minuut.
Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitriu passt de bal zonder na te denken. Devoldere met een sublieme pass. Vrodopoulos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferah krijgt zijn hoofd ertegen. Dünyamalıyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pécout passt de bal met de wreef. Vrodopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrodopoulos geeft de bal voor. Anh Ðức rent richting de bal. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap. Dünyamalıyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lamka trapt de bal weg. Floriańczyk controleert de bal met de borst. Devoldere onderschept slim de pass. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Anh Ðức maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ferah controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. De Monte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dumitriu kopt de bal weg. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Ferah krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
De Monte is nu in balbezit. Ferah verovert de bal door een tackle van achteren. Ferah passt de bal in één keer door. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
korona kielce 2 - BIANCONERI 2:0

70e minuut.
Ferah rent richting de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson speelt de bal door. Anh Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Ðức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
korona kielce 2 - BIANCONERI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona kielce 2 18%, BIANCONERI 82%.
korona kielce 2 - BIANCONERI 3:0