Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFK GROTA Lider Rybnik
popo Tactiek Lans
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
46.2 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Carrillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peña komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Rytvinskis kopt de bal weg. Bogacki speelt de bal door. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă geeft een lange en hoge pass. Becerra maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rytvinskis passt de bal in één keer door. Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacki passt de bal met de wreef. Carnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Lider Rybnik 0:1

20e minuut.
Boiarciuc met een sublieme pass. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra rent richting de bal. Carnello is nu in balbezit. Carnello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołaciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołaciński geeft een lange en hoge pass. Becerra krijgt zijn hoofd ertegen. Weler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Lider Rybnik 0:2

24e minuut.
Skrzekowski geeft een hoge lob. Vlahuţă is nu in balbezit. Raican onderschept slim de pass. Carnello onderschept slim de pass. Carnello haalt uit met een fantastische trap. Weler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bogacki probeert naar een medespeler te passen. Carnello is nu in balbezit. Carnello passt de bal met de wreef. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel. Weler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Lider Rybnik 0:3

42e minuut.
Zelek speelt de bal door. Bogacki rent richting de bal. Bogacki met een sublieme pass. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Weler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK GROTA 71%, Lider Rybnik 29%.
PFK GROTA - Lider Rybnik 0:3

54e minuut.
Hristolov speelt de bal door. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Lider Rybnik 0:4

61e minuut.
Bielunskis met een snelle inworp. Hofmann rent richting de bal. Met opzet legt Hristolov zijn tegenspeler op de grond. Hristolov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bielunskis rent richting de bal. Hristolov onderschept slim de pass. Hristolov probeert naar een medespeler te passen. Carnello rent richting de bal. Carnello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rytvinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytvinskis geeft een lange en hoge pass. Carnello is nu in balbezit. Carnello haalt uit met een fantastische trap. Weler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Lider Rybnik 0:5

79e minuut.
Hristolov onderschept slim de pass. Hristolov geeft een hoge lob. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arnal passt de bal met de wreef. Urban rent richting de bal. Topolewski begaat een overtreding. Topolewski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Becerra passt de bal zonder na te denken. Carnello bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnello draait met de bal, schiet en ... Weler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFK GROTA - Lider Rybnik 0:6

89e minuut.
Hofmann met een sublieme pass. Topolewski rent richting de bal. Topolewski geeft de bal voor. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ... Weler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFK GROTA 75%, Lider Rybnik 25%.
PFK GROTA - Lider Rybnik 0:6