Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzepicha KS OKS
blisko srodek Tactiek 1
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 63.6
good Schieten excellent
good Passen formidable
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Verber onderschept slim de pass. Verber passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Poniatowski de bal. Poniatowski draait met de bal, schiet en ... Polko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - KS OKS 1:0

6e minuut.
Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andronic. Málek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dal Porto met een snel genomen vrije trap. Quevedo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Kardasz geeft een hoge lob. Koźlarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski schiet op doel. Polko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - KS OKS 2:0

10e minuut.
Moreau trapt de bal weg. Málek kopt de bal weg. Andronic is nu in balbezit. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Koźlarz speelt de bal door. Sabou speelt de bal door. Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. Málek geeft een lange en hoge pass. Quevedo springt en kopt de bal. Moreau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gabunia heeft problemen om de bal te vangen. Gabunia met een sublieme pass. Folc geeft een hoge lob. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dal Porto met een sublieme pass. Kałuski is nu in balbezit. Kałuski met een sublieme pass. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Málek probeert naar een medespeler te passen. Kałuski probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide geeft een hoge lob. Quevedo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Koźlarz speelt de bal door. Sabou heeft problemen om de bal te vangen. Sabou passt de bal zonder na te denken. Málek rent richting de bal. Málek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dal Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuski rent richting de bal. Kałuski passt de bal zonder na te denken. Domide is nu in balbezit. Domide geeft een lange en hoge pass. Moreau bokst de bal weg. Sabou is nu in balbezit. Sabou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - KS OKS 2:1

41e minuut.
Bistikeas met de inworp. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski maakt een afschuwelijke overtreding. Kałuski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Andronic rent richting de bal. Andronic geeft de bal voor. Buczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniatowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzepicha 65%, KS OKS 35%.
Rzepicha - KS OKS 2:1

49e minuut.
Bistikeas onderschept slim de pass. Bistikeas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałuski met een snelle inworp. Domide geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Folc speelt de bal door. Ximenes is nu in balbezit. Málek onderschept slim de pass. Málek geeft een lange en hoge pass. Quevedo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ximenes is nu in balbezit. Málek onderschept slim de pass. Málek speelt de bal door. Folc rent richting de bal. Folc draait met de bal, schiet en ... Moreau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Inworp. Koźlarz met een snelle inworp. Sabou geeft de bal voor. Quevedo maakt een snoekduik en kopt de bal. Moreau probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Quevedo controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andronic. Quevedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dal Porto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quevedo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Verber rent richting de bal. Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou geeft een hoge lob. Quevedo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzepicha - KS OKS 2:2

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Moreau niet meer kan verder spelen. Nonckiewicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vásquez heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo is nu in balbezit. Vásquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vásquez krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kałuski. Kałuski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz geeft een hoge lob. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Nonckiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - KS OKS 2:3

81e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - KS OKS 2:4

85e minuut.
Klungelig pakt Dal Porto de bal. Dal Porto passt de bal in één keer door. Koźlarz speelt de bal door. Sabou is nu in balbezit. Sabou geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sabou speelt de bal door. Málek is nu in balbezit. Málek passt de bal in één keer door. Folc geeft een lange en hoge pass. Quevedo krijgt zijn hoofd ertegen. Nonckiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Verber kopt de bal weg. Daar is Buczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - KS OKS 3:4

90e minuut.
Sabou is nu in balbezit. Sabou passt de bal in één keer door. Málek probeert naar een medespeler te passen. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzepicha - KS OKS 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzepicha 57%, KS OKS 43%.
Rzepicha - KS OKS 3:5