Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Marselie 1900 FC Wily Zabrze
Default tactic Tactiek milo
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 59
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Belie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña met een snelle inworp. Kalchev is nu in balbezit. Kalchev draait met de bal, schiet en ... Bamford bokst de bal weg.

4e minuut.
Klungelig pakt Juozapavičius de bal. Juozapavičius speelt de bal door. Yıldıran heeft problemen om de bal te vangen. Yıldıran draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pezzi de bal onder controle te krijgen. Boontupthai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Wily Zabrze 1:0

13e minuut.
Parise geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ince met een snelle inworp. Juozapavičius is nu in balbezit. Juozapavičius geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jerinić passt de bal in één keer door. Ma`ga onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juozapavičius met de inworp. Ince geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zoltai speelt de bal door. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña speelt de bal door. Bołdys is nu in balbezit. Bołdys haalt uit met een fantastische trap. Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ince probeert naar een medespeler te passen. Juozapavičius is nu in balbezit. Juozapavičius probeert naar een medespeler te passen. Yıldıran is nu in balbezit. Yıldıran haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Wily Zabrze 2:0

31e minuut.
Kalchev speelt de bal door. Zoltai speelt de bal door. Ruisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. Perzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Bołdys met de inworp. Zoltai probeert naar een medespeler te passen. Kalchev rent richting de bal. Kalchev schiet op doel. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ince is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bołdys neemt de hoekschop. Kalchev maakt een snoekduik en kopt de bal. Prytz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Marselie 1900 52%, FC Wily Zabrze 48%.
FC Marselie 1900 - FC Wily Zabrze 2:0

50e minuut.
Juozapavičius geeft de bal voor. Daar is Rivière, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivière geeft een lange en hoge pass. Ruisch heeft problemen om de bal te vangen. Ruisch haalt uit met een fantastische trap. Bamford bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanazanyan komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ince geeft een lange en hoge pass. Jerinić kopt de bal weg. Klungelig pakt Pezzi de bal. Pezzi draait met de bal, schiet en ... Boontupthai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Wily Zabrze 3:0

58e minuut.
Parise probeert naar een medespeler te passen. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ma`ga geeft de bal voor. Inworp. Juozapavičius met de inworp. Ince is nu in balbezit. Ince geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Parise geeft een hoge lob. Prytz kopt de bal weg. Acuña geeft de bal voor. Zanazanyan is nu in balbezit. Zanazanyan draait met de bal, schiet en ... Bamford bokst de bal weg.

67e minuut.
Perzak geeft de bal voor. Parise kopt de bal weg. Bołdys rent richting de bal. Bołdys geeft een hoge lob. Ruisch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Belie is nu in balbezit. Belie geeft een lange en hoge pass. Bołdys geeft een hoge lob. Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Marselie 1900 - FC Wily Zabrze 3:1

79e minuut.
Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruisch is nu in balbezit. Zoltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoltai draait met de bal, schiet en ... Bamford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Parise passt de bal met de wreef. Acuña rent richting de bal. Acuña geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bołdys de bal. Bołdys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Marselie 1900 53%, FC Wily Zabrze 47%.
FC Marselie 1900 - FC Wily Zabrze 3:1