Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silent Sokker Team Tigers Team
4-4-7 Tactiek cattenacio
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 61
solid Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Crews verovert de bal door een tackle van achteren. Crews geeft een hoge lob. Vettori rent richting de bal. Vettori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Micanski passt de bal in één keer door. Nohavička is nu in balbezit. Nohavička probeert naar een medespeler te passen. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ziadie kopt de bal weg. Klungelig pakt Brabham de bal. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski haalt uit met een fantastische trap. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Tigers Team 0:1

16e minuut.
Colombiano rent richting de bal. Colombiano passt de bal zonder na te denken. Blades is nu in balbezit. Blades geeft een hoge lob. Micanski krijgt zijn hoofd ertegen. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Tigers Team 0:2

17e minuut.
Hoàng Nhật passt de bal met de wreef. Nohavička is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nohavička neemt de hoekschop. Micanski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zdrilic is nu in balbezit. Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Colombiano met een sublieme pass. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Tigers Team 0:3

22e minuut.
Łaszczewski passt de bal zonder na te denken. Blades probeert naar een medespeler te passen. Micanski is nu in balbezit. Micanski draait met de bal, schiet en ... Bogdan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Tigers Team 0:4

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Hocking de bal onder controle te krijgen. Blades met een sublieme pass. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Tigers Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 73%, Tigers Team 27%.
Silent Sokker Team - Tigers Team 0:5

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hocking met een snelle inworp. Crews is nu in balbezit. Crews geeft een hoge lob. Beldham springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soldini Bozzi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Nohavička rent richting de bal. Crews verovert de bal door een tackle van achteren. Crews probeert naar een medespeler te passen. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Hocking rent richting de bal. Blades onderschept slim de pass. Blades passt de bal met de wreef. Nohavička bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohavička geeft een lange en hoge pass. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Beldham stond buitenspel. Szieben komt het veld opgelopen. Đipalo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski onderschept slim de pass. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi haalt uit met een fantastische trap. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Crews is nu in balbezit. Crews met een sublieme pass. Sas is nu in balbezit. Vettori verovert de bal door een tackle van achteren. Vettori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vettori probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 52%, Tigers Team 48%.
Silent Sokker Team - Tigers Team 0:5