Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Makk United Tablet Team
M a k k Tactiek nowa
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
46 gemiddelde waardering 62.2
good Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Lazo geeft een lange en hoge pass. Petsakis rent richting de bal. Diegs is nu in balbezit. Diegs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 0:1

8e minuut.
Gonzalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzo is nu in balbezit. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 0:2

14e minuut.
Panzo is nu in balbezit. Panzo passt de bal zonder na te denken. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Arteaga de bal. Petsakis onderschept slim de pass. Petsakis passt de bal zonder na te denken. Gonzalo is nu in balbezit. Gonzalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Petsakis rent richting de bal. Diegs is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zagdan ... Strafschop! Zagdan krijgt een gele kaart. Diegs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petsakis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rumian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 0:4

27e minuut.
Czekański speelt de bal door. Daar is Kordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diegs rent richting de bal. Petsakis is nu in balbezit. Petsakis schiet op doel. Rumian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Doncu met een sublieme pass. Basor geeft de bal voor. Diegs is nu in balbezit. Petsakis rent richting de bal. Petsakis haalt uit met een fantastische trap. Rumian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Panzo passt de bal zonder na te denken. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo probeert naar een medespeler te passen. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
de Sergipe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czekański. de Sergipe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Sergipe met een snel genomen vrije trap. Arteaga probeert de bal met de borst te controleren. Petsakis rent richting de bal. Petsakis draait met de bal, schiet en ... Rumian bokst de bal weg.

45e minuut.
Panzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Panzo de bal. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 67%, Tablet Team 33%.
Makk United - Tablet Team 0:5

46e minuut.
Petsakis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Panzo de bal. Panzo speelt de bal door. Gonzalo is nu in balbezit. Gonzalo schiet op doel. Rumian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Panzo is nu in balbezit. Gonzalo rent richting de bal. Vasilescu is nu in balbezit. Diegs onderschept slim de pass. Diegs haalt uit met een fantastische trap. Rumian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gonzalo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Diegs de bal. Diegs schiet op doel. Rumian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petsakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 0:6

58e minuut.
Petsakis is nu in balbezit. Petsakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kobierzyński de bal. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs probeert naar een medespeler te passen. Petsakis is nu in balbezit. Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 0:7

63e minuut.
Lichota geeft een hoge lob. Panzo met een sublieme pass. Gonzalo heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalo schiet op doel. Rumian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 0:8

71e minuut.
Panzo rent richting de bal. Panzo passt de bal met de wreef. Petsakis is nu in balbezit. Petsakis haalt uit met een fantastische trap. Rumian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 0:9

79e minuut.
Vasilescu passt de bal zonder na te denken. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana is nu in balbezit. Kordana schiet op doel. Bueno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Makk United - Tablet Team 1:9

85e minuut.
Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nazaruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazaruk geeft de bal voor. Diegs is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makk United 53%, Tablet Team 47%.
Makk United - Tablet Team 1:9