Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:36
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: White Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17052
White Eagles Tsubasa Squad
022018 Tactiek jak z belgią
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
48 gemiddelde waardering 57.8
good Schieten very good
solid Passen formidable
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Celeban heeft problemen om de bal te vangen. Celeban met een sublieme pass. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paskuda rent richting de bal. Paskuda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Krochmal geeft een hoge lob. Sönmezateş rent richting de bal. Sönmezateş geeft de bal voor. Jakimowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kędziobrody probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - Tsubasa Squad 0:1

26e minuut.
Karović passt de bal in één keer door. Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmezateş geeft de bal voor. Paskuda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - Tsubasa Squad 0:2

35e minuut.
Żebryk geeft een hoge lob. Laciga heeft problemen om de bal te vangen. Gruszczyński speelt de bal door. Sönmezateş is nu in balbezit. Sönmezateş geeft een hoge lob. Kędziobrody bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Eagles 76%, Tsubasa Squad 24%.
White Eagles - Tsubasa Squad 0:2

68e minuut.
Gruszczyński is nu in balbezit. Gruszczyński geeft de bal voor. Żebryk kopt de bal weg. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Kędziobrody bokst de bal weg. Paskuda rent richting de bal. Paskuda haalt uit met een fantastische trap. Kędziobrody werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - Tsubasa Squad 0:3

76e minuut.
Żebryk onderschept slim de pass. Żebryk met een sublieme pass. Karović met een sublieme pass. Paskuda rent richting de bal. Paskuda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Inguscio met een sublieme pass. Solari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hergül. Hergül krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Solari raakt geblesseerd tijdens het duel. Inguscio met een snel genomen vrije trap. Sönmezateş is nu in balbezit. Sönmezateş passt de bal in één keer door. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Eagles 70%, Tsubasa Squad 30%.
White Eagles - Tsubasa Squad 0:3