Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tadzikowo Internacional Zdrój
442 Tactiek Inter 442
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Mulţescu geeft de bal voor. Rosidis kopt de bal weg. Galera López met een sublieme pass. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka draait met de bal, schiet en ... Zeyer bokst de bal weg.

6e minuut.
Guillon passt de bal in één keer door. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drakopoulos. Drakopoulos krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Drakopoulos onderschept slim de pass. Drakopoulos passt de bal zonder na te denken. Zhabin is nu in balbezit. Zhabin geeft de bal voor. Galera López maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Enginer verovert de bal door een tackle van achteren. Enginer probeert naar een medespeler te passen. Hagi is nu in balbezit. Mularczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Zhabin met een sublieme pass. Galera López rent richting de bal. Galera López passt de bal met de wreef. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 54%, Internacional Zdrój 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tadzikowo - Internacional Zdrój 0:0

46e minuut.
La Volpe komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Brügger geeft de bal voor. Drakopoulos kopt de bal weg. Zhabin is nu in balbezit. Zhabin geeft een lange en hoge pass. Kiełtyka springt en kopt de bal. Zeyer bokst de bal weg.

51e minuut.
Galera López is nu in balbezit. Galera López speelt de bal door. Calero is nu in balbezit. Calero geeft een lange en hoge pass. Kiełtyka springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Sawa passt de bal met de wreef. Daar is Sangroniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangroniz passt de bal in één keer door. Enginer rent richting de bal. Enginer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Enginer speelt de bal door. Zhabin speelt de bal door. Galera López is nu in balbezit. Galera López draait met de bal, schiet en ... Zeyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Internacional Zdrój 0:1

65e minuut.
Klungelig pakt Hagi de bal. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk passt de bal met de wreef. Levy rent richting de bal. Levy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Tadzikowo - Internacional Zdrój 1:1

70e minuut.
Bugryn verovert de bal door een tackle van achteren. Bugryn geeft een hoge lob. Brügger controleert de bal met de borst. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka schiet op doel. Zeyer bokst de bal weg.

73e minuut.
Doeltrap. Alcázar komt het veld opgelopen. Petracchi komt het veld opgelopen. Susarla komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sawa rent richting de bal. Sawa passt de bal in één keer door. Enginer rent richting de bal. Enginer geeft de bal voor. Mularczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Sudoł bokst de bal weg.

78e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangroniz onderschept slim de pass. Sangroniz passt de bal zonder na te denken. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Sawa de bal. Zhabin rent richting de bal. Zhabin geeft een hoge lob. Petracchi is nu in balbezit. Petracchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sangroniz rent richting de bal. Zhabin onderschept slim de pass. Zhabin probeert naar een medespeler te passen. Petracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petracchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 53%, Internacional Zdrój 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tadzikowo - Internacional Zdrój 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Hagi onderschept slim de pass. Hagi passt de bal in één keer door. Petracchi is nu in balbezit. Petracchi geeft de bal voor. Zeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kiełtyka rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 69%, Internacional Zdrój 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tadzikowo - Internacional Zdrój 1:1

106e minuut.
Zhabin rent richting de bal. Levy onderschept slim de pass. Levy passt de bal met de wreef. Mularczyk is nu in balbezit. Mularczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

114e minuut.
Petracchi passt de bal met de wreef. Kiełtyka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brügger. Brügger krijgt een gele kaart.

119e minuut.
Zhabin geeft een lange en hoge pass. Petracchi is nu in balbezit. Petracchi speelt de bal door. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka schiet op doel. Zeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tadzikowo 31%, Internacional Zdrój 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tadzikowo - Internacional Zdrój 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Kiełtyka neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Internacional Zdrój 1:2
---
Levy neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Petracchi neemt zijn aanloop. Zeyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Internacional Zdrój 1:3
---
Mularczyk neemt de penalty, wat een uithaal! Sudoł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zapotoczny neemt zijn aanloop. Zeyer bokst de bal weg.
---
Enginer neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Zhabin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zeyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tadzikowo - Internacional Zdrój 1:4
---