Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHC Team Akademia Lucka
Antos Tactiek Na baraż
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.6 gemiddelde waardering 65.3
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lorian passt de bal in één keer door. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechański rent richting de bal. Miłkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bahadır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Inworp. French zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun verovert de bal door een tackle van achteren. Magiun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bahadır met een sublieme pass. Magiun kopt de bal weg. French geeft een lange en hoge pass. García Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PHC Team - Akademia Lucka 0:1

9e minuut.
García Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechański is nu in balbezit. Miłkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Magiun passt de bal met de wreef. García Pacheco rent richting de bal. Renger bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pacheco onderschept slim de pass. García Pacheco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Baranga kopt de bal weg. Lorian is nu in balbezit. Lorian passt de bal in één keer door. García Pacheco is nu in balbezit. García Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pane speelt de bal door. Lorian speelt de bal door. Magiun geeft de bal voor. García Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stalmach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magiun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magiun geeft een hoge lob. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski schiet op doel. Bahadır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ciechański geeft een hoge lob. Tomečak rent richting de bal. Met opzet legt Pane zijn tegenspeler op de grond. Pane krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lorian passt de bal met de wreef. French rent richting de bal. French geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Pacheco de bal. García Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Roman rent richting de bal. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman onderschept slim de pass. Roman draait met de bal, schiet en ... Díaz Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kruziński kopt de bal weg. Roman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stalmach. Stalmach krijgt een gele kaart. Roman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Snitko neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Díaz Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heintze is nu in balbezit. Heintze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PHC Team - Akademia Lucka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHC Team 71%, Akademia Lucka 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PHC Team - Akademia Lucka 1:1

49e minuut.
Magiun geeft een lange en hoge pass. Miłkowski is nu in balbezit. Renger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miłkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. García Pacheco neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bahadır bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Magiun probeert naar een medespeler te passen. French is nu in balbezit. French passt de bal met de wreef. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Bahadır bokst de bal weg.

58e minuut.
Snitko is nu in balbezit. Snitko geeft een hoge lob. Dyke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyke haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PHC Team - Akademia Lucka 2:1

66e minuut.
Bahadır probeert naar een medespeler te passen. Magiun controleert de bal met de borst. Magiun speelt de bal door. García Pacheco rent richting de bal. García Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PHC Team - Akademia Lucka 2:2

76e minuut.
Tomečak is nu in balbezit. Tomečak passt de bal met de wreef. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French geeft de bal voor. García Pacheco krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tomečak controleert de bal met de borst. Tomečak geeft een lange en hoge pass. Daar is Baranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PHC Team - Akademia Lucka 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHC Team 64%, Akademia Lucka 36%.
PHC Team - Akademia Lucka 2:3