Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavica Wrocław Anioły Zemsty
labado Tactiek MID+WING
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
60.4 gemiddelde waardering 56.5
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Nehrkorn met de inworp. El-Nahy speelt de bal door. Nehrkorn rent richting de bal. Nehrkorn geeft een lange en hoge pass. Fras springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Abo Treka passt de bal zonder na te denken. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg passt de bal zonder na te denken. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
El-Nahy is nu in balbezit. El-Nahy geeft een hoge lob. Orvik controleert de bal met de borst. van Merksteijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Anioły Zemsty 1:0

16e minuut.
Sazak is nu in balbezit. Sazak passt de bal met de wreef. Nehrkorn heeft problemen om de bal te vangen. van Merksteijn is nu in balbezit. van Merksteijn draait met de bal, schiet en ... Abdelfattah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Nehrkorn is nu in balbezit. Nehrkorn geeft een lange en hoge pass. Daar is Laluz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fras is nu in balbezit. Fras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lăpuşte geeft een hoge lob. Daar is van Merksteijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nehrkorn geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Orvik de bal onder controle te krijgen. Fras springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mureşanu geeft de bal voor. Hinz speelt de bal door. Abo Treka geeft de bal voor. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
El-Nahy probeert naar een medespeler te passen. Nehrkorn rent richting de bal. Nehrkorn passt de bal met de wreef. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Abdelfattah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Nehrkorn speelt de bal door. Fras rent richting de bal. Powiecko maakt een afschuwelijke overtreding. Powiecko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 38%, Anioły Zemsty 62%.
Slavica Wrocław - Anioły Zemsty 1:0

62e minuut.
Buitenspel voor Fras. Goede buitenspelval van de verdediging. Żmuda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
El-Nahy probeert naar een medespeler te passen. Dachille rent richting de bal. Nehrkorn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nehrkorn krijgt een gele kaart.

66e minuut.
El-Nahy passt de bal zonder na te denken. Nehrkorn is nu in balbezit. Nehrkorn geeft een hoge lob. Fras springt en kopt de bal. Abdelfattah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Anioły Zemsty 2:0

68e minuut.
Lăpuşte neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Nehrkorn de bal. Nehrkorn speelt de bal door. Żmuda rent richting de bal. Żmuda schiet op doel. Abdelfattah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sazak is nu in balbezit. Sazak geeft de bal voor. Mureşanu rent richting de bal. Fras onderschept slim de pass. Fras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moysidis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
El-Nahy geeft de bal voor. Daar is Dachille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda draait met de bal, schiet en ... Abdelfattah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Anioły Zemsty 3:0

78e minuut.
Nehrkorn heeft problemen om de bal te vangen. Nehrkorn met een sublieme pass. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda draait met de bal, schiet en ... Abdelfattah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavica Wrocław - Anioły Zemsty 4:0

82e minuut.
Abo Treka is nu in balbezit. Sánchez is nu in balbezit. Abo Treka onderschept slim de pass. Abo Treka geeft een lange en hoge pass. Hinz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft de bal voor. Orvik kan de bal niet met de borst controleren. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Klungelig pakt Żmuda de bal. El-Nahy met een sublieme pass. Fras rent richting de bal. Fras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavica Wrocław 31%, Anioły Zemsty 69%.
Slavica Wrocław - Anioły Zemsty 4:0