Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek FC Harpagans
W.I.N 3 Tactiek XXXX5212better2
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 63
excellent Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Samarone rent richting de bal. Samarone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wersaczewski de bal. Praščević is nu in balbezit. Praščević schiet op doel. Olszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Możdżonek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Żaczek probeert naar een medespeler te passen. Orkopoulos probeert naar een medespeler te passen. Praščević rent richting de bal. Praščević haalt uit met een fantastische trap. Olszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - FC Harpagans 0:1

8e minuut.
Cerber verovert de bal door een tackle van achteren. Cerber geeft de bal voor. Praščević kopt de bal weg. Orkopoulos is nu in balbezit. Orkopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piecha de bal. Możdżonek rent richting de bal. Możdżonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - FC Harpagans 0:2

20e minuut.
Vega rent richting de bal. Praščević onderschept slim de pass. Praščević passt de bal zonder na te denken. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vega geeft de bal voor. Voggenberger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chong. Voggenberger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Piecha passt de bal zonder na te denken. Cerber is nu in balbezit. Cerber geeft een lange en hoge pass. Orkopoulos is nu in balbezit. Orkopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Żaczek probeert naar een medespeler te passen. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos met een sublieme pass. Praščević rent richting de bal. Praščević draait met de bal, schiet en ... Olszowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Zenklussen probeert de bal met de borst te controleren. Możdżonek rent richting de bal. Zenklussen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Możdżonek raakt geblesseerd tijdens het duel. Możdżonek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 69%, FC Harpagans 31%.
Aluminion Dzierzgówek - FC Harpagans 0:2

50e minuut.
Vega kan de bal niet met de borst controleren. Żaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Żaczek probeert naar een medespeler te passen. Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Samarone passt de bal met de wreef. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamieniecki. Zamieniecki krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Nerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski begaat een overtreding. Nerli raakt geblesseerd tijdens het duel. Nerli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Możdżonek is nu in balbezit. Możdżonek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kazanowski kopt de bal weg. Zenklussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenklussen geeft de bal voor. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - FC Harpagans 1:2

70e minuut.
Nerli geeft de bal voor. Daar is Orkopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orkopoulos geeft de bal voor. Możdżonek is nu in balbezit. Możdżonek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Orkopoulos probeert naar een medespeler te passen. Praščević rent richting de bal. Praščević geeft de bal voor. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek draait met de bal, schiet en ... Olszowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Samarone geeft een lange en hoge pass. Orkopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orkopoulos probeert naar een medespeler te passen. Praščević is nu in balbezit. Praščević draait met de bal, schiet en ... Paal! Olszowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 53%, FC Harpagans 47%.
Aluminion Dzierzgówek - FC Harpagans 1:2