Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuningas Litmanen K.S. Pogoń Łapy
5 liga Tactiek 123
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 62.9
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Guéry rent richting de bal. Anh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng geeft een hoge lob. Abdel maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosim-Annus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - K.S. Pogoń Łapy 1:0

11e minuut.
Haglund is nu in balbezit. Batisti onderschept slim de pass. Batisti passt de bal in één keer door. Michaud is nu in balbezit. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Woodworth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
van Schoonhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud rent richting de bal. Viskov is nu in balbezit. Michaud onderschept slim de pass. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Woodworth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuningas Litmanen 43%, K.S. Pogoń Łapy 57%.
Kuningas Litmanen - K.S. Pogoń Łapy 1:0

50e minuut.
Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski met een sublieme pass. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński draait met de bal, schiet en ... Woodworth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kuningas Litmanen - K.S. Pogoń Łapy 1:1

51e minuut.
Minowa heeft problemen om de bal te vangen. Barcelos rent richting de bal. Barcelos geeft de bal voor. Haglund rent richting de bal. Haglund draait met de bal, schiet en ... Rosim-Annus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Humboldt onderschept slim de pass. Humboldt geeft een lange en hoge pass. Abdel is nu in balbezit. Abdel schiet op doel. Rosim-Annus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingermann komt het veld opgelopen. Sanabria komt het veld opgelopen. Komosa komt het veld opgelopen. Jošić komt het veld opgelopen. Depta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Ingermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingermann passt de bal in één keer door. Komosa probeert naar een medespeler te passen. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Schoonhoven zal de hoekschop nemen. Ingermann kopt de bal weg. Michaud is nu in balbezit. Michaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - K.S. Pogoń Łapy 1:2

69e minuut.
Rudak rent richting de bal. Abdel is nu in balbezit. Jošić begaat een overtreding. Jošić krijgt een gele kaart. Abdel raakt geblesseerd tijdens het duel. Anh Hưng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haglund maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosim-Annus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rosim-Annus met een harde bal richting middenveld. Guéry bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéry geeft een lange en hoge pass. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Guéry onderschept slim de pass. Guéry geeft een hoge lob. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - K.S. Pogoń Łapy 1:3

86e minuut.
van Schoonhoven passt de bal in één keer door. Komosa speelt de bal door. Ingermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingermann geeft een lange en hoge pass. Michaud maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuningas Litmanen 46%, K.S. Pogoń Łapy 54%.
Kuningas Litmanen - K.S. Pogoń Łapy 1:3