Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GROM KS Nic szczególnego
Normal Tactiek 532 środek
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.9 gemiddelde waardering 43
matig Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Dimitrescu kopt de bal weg. Huergo rent richting de bal. Galindo is nu in balbezit. Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo schiet op doel. Munk bokst de bal weg. Canan heeft problemen om de bal te vangen. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Murillo rent richting de bal. Pożegowiak onderschept slim de pass. Pożegowiak met een sublieme pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ketilsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ryczel speelt de bal door. Büyükşen is nu in balbezit. Ketilsson onderschept slim de pass. Ketilsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pożegowiak probeert naar een medespeler te passen. Tărăşilă speelt de bal door. Huergo heeft problemen om de bal te vangen. Huergo draait met de bal, schiet en ... Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Nic szczególnego 0:1

8e minuut.
Büyükşen is nu in balbezit. Tărăşilă onderschept slim de pass. Tărăşilă met een sublieme pass. Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Nic szczególnego 0:2

9e minuut.
Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo passt de bal zonder na te denken. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tărăşilă passt de bal in één keer door. Dimitrescu heeft problemen om de bal te vangen. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă onderschept slim de pass. Tărăşilă geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcyjański is nu in balbezit. Huergo verovert de bal door een tackle van achteren. Huergo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Nic szczególnego 0:3

13e minuut.
Doeltrap. Munk trapt de bal weg. Ketilsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Huergo de bal. Huergo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Nic szczególnego 0:4

29e minuut.
Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo geeft een hoge lob. Munk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Huergo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Nic szczególnego 0:5

35e minuut.
Tărăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Tărăşilă geeft een lange en hoge pass. Canan heeft problemen om de bal te vangen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pożegowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pożegowiak geeft een hoge lob. Marcyjański controleert de bal met de borst. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pożegowiak rent richting de bal. Pożegowiak met een sublieme pass. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo draait met de bal, schiet en ... Canan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GROM KS - Nic szczególnego 0:6

44e minuut.
Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărăşilă geeft een lange en hoge pass. Marcyjański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM KS 71%, Nic szczególnego 29%.
GROM KS - Nic szczególnego 0:6

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pożegowiak met de inworp. Tărăşilă geeft een hoge lob. Huergo heeft problemen om de bal te vangen. Huergo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tărăşilă passt de bal in één keer door. Pożegowiak probeert naar een medespeler te passen. Canan rent richting de bal. Huergo verovert de bal door een tackle van achteren. Huergo schiet op doel. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Canan heeft problemen om de bal te vangen. Ketilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketilsson speelt de bal door. Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Ryczel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büyükşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketilsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ketilsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GROM KS 61%, Nic szczególnego 39%.
GROM KS - Nic szczególnego 0:6