Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sauron GKS
Rep532 Tactiek SSS OFF
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
49 gemiddelde waardering 66.2
goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Minasyan is nu in balbezit. Minasyan geeft een lange en hoge pass. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl haalt uit met een fantastische trap. Socha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:1

13e minuut.
Minasyan passt de bal met de wreef. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Quarto maakt een afschuwelijke overtreding. Vasiliu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Dunajčík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lewicki de bal. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu schiet op doel. Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:2

25e minuut.
Kober met een sublieme pass. Beozzo heeft problemen om de bal te vangen. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl schiet op doel. Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:3

29e minuut.
Beozzo rent richting de bal. Beozzo probeert naar een medespeler te passen. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu draait met de bal, schiet en ... Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:4

31e minuut.
Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatratos verovert de bal door een tackle van achteren. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan geeft de bal voor. Samohejl krijgt zijn hoofd ertegen. Socha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vasiliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasiliu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ględała kopt de bal weg. Maffeis probeert naar een medespeler te passen. Lewicki probeert de bal met de borst te controleren. Samohejl rent richting de bal. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Socha bokst de bal weg. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Samohejl rent richting de bal. Samohejl schiet op doel. Socha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:5

42e minuut.
Beozzo heeft problemen om de bal te vangen. Beozzo geeft een lange en hoge pass. Minasyan is nu in balbezit. Minasyan geeft een lange en hoge pass. Samohejl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 57%, GKS 43%.
FC Sauron - GKS 0:5

51e minuut.
Beozzo is nu in balbezit. Beozzo geeft een hoge lob. Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Samohejl rent richting de bal. Samohejl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:6

53e minuut.
Galuska rent richting de bal. Beozzo begaat een overtreding. Galuska raakt geblesseerd tijdens het duel. Galuska zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Donek springt en kopt de bal. Chronis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Iatratos verovert de bal door een tackle van achteren. Iatratos geeft de bal voor. Bunghez controleert de bal met de borst. Samohejl rent richting de bal. Samohejl schiet op doel. Socha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Râpnu speelt de bal door. Iatratos probeert de bal met de borst te controleren. Râpnu geeft een hoge lob. Minasyan rent richting de bal. Minasyan draait met de bal, schiet en ... Socha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:7

65e minuut.
Twarogowski geeft een hoge lob. Vasiliu kopt de bal weg. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Socha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:8

75e minuut.
Donek is nu in balbezit. Râpnu onderschept slim de pass. Râpnu geeft een hoge lob. Samohejl controleert de bal met de borst. Samohejl haalt uit met een fantastische trap. Socha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Galuska onderschept slim de pass. Beozzo onderschept slim de pass. Beozzo probeert naar een medespeler te passen. Minasyan rent richting de bal. Minasyan haalt uit met een fantastische trap. Socha bokst de bal weg.

81e minuut.
Maffeis geeft de bal voor. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Râpnu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski passt de bal met de wreef. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:9

86e minuut.
Dunajčík onderschept slim de pass. Dunajčík geeft een lange en hoge pass. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - GKS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 54%, GKS 46%.
FC Sauron - GKS 0:10