Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Could you not bid this player??? OKS Zatorze Olsztyn
tac777mod Tactiek Atak!
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Garcés passt de bal met de wreef. Ağabalayev speelt de bal door. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. Groncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

9e minuut.
Galanomatis is nu in balbezit. Galanomatis passt de bal zonder na te denken. Daar is Valdéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdéz draait met de bal, schiet en ... Groncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

13e minuut.
Inworp. Latuperisa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirsaar geeft een hoge lob. Valdéz rent richting de bal. Valdéz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Flego rent richting de bal. Flego geeft de bal voor. Difronzo is nu in balbezit. Difronzo schiet op doel. Šikavičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ağabalayev onderschept slim de pass. Ağabalayev passt de bal zonder na te denken. Galanomatis met een sublieme pass. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. Groncik bokst de bal weg.

26e minuut.
Wetzel probeert naar een medespeler te passen. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov passt de bal zonder na te denken. Valdéz rent richting de bal. Valdéz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kirsaar met de inworp. Latuperisa is nu in balbezit. de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz geeft de bal voor. Valdéz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - OKS Zatorze Olsztyn 0:3

41e minuut.
Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valdéz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šikavičius neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Groncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Groncik trapt de bal weg. Schwarzer kopt de bal weg. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov geeft de bal voor. Valdéz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Wetzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wetzel passt de bal met de wreef. Valdéz heeft problemen om de bal te vangen. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - OKS Zatorze Olsztyn 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 69%, OKS Zatorze Olsztyn 31%.
Could you not bid this player??? - OKS Zatorze Olsztyn 0:4

48e minuut.
Valdéz rent richting de bal. Flego onderschept slim de pass. Galanomatis begaat een overtreding. Galanomatis krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kirsaar rent richting de bal. Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft een hoge lob. Valdéz kopt de bal weg. Wetzel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Galanomatis met een sublieme pass. Ağabalayev geeft een lange en hoge pass. Mladenov rent richting de bal. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Wetzel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Flego verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzer met een sublieme pass. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev geeft een hoge lob. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastoriza komt het veld opgelopen. Marcyjański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Difronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Difronzo geeft een lange en hoge pass. Toderiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirsaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šikavičius bokst de bal weg.

82e minuut.
Kirsaar met een snelle inworp. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa geeft de bal voor. Dębowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wetzel springt en kopt de bal. Groncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kirsaar geeft een lange en hoge pass. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Flego legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flego krijgt een gele kaart. Pastoriza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šikavičius legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Wetzel rent richting de bal. Šikavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikavičius draait met de bal, schiet en ... Groncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - OKS Zatorze Olsztyn 0:5

89e minuut.
Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza passt de bal in één keer door. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz passt de bal in één keer door. Wetzel is nu in balbezit. Groncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - OKS Zatorze Olsztyn 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 64%, OKS Zatorze Olsztyn 36%.
Could you not bid this player??? - OKS Zatorze Olsztyn 0:6