Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chomiczówka FC Milan Club Polonia
Legia Warszawa Tactiek masz wjeb
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 66.9
good Schieten brilliant
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Klepacki verovert de bal door een tackle van achteren. Klepacki passt de bal zonder na te denken. Tătar speelt de bal door. Yunus is nu in balbezit. Yunus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Diagne Diop kopt de bal weg. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi draait met de bal, schiet en ... Czapla bokst de bal weg.

9e minuut.
Diagne Diop met een sublieme pass. Klepacki is nu in balbezit. Klepacki speelt de bal door. Yunus rent richting de bal. Yunus draait met de bal, schiet en ... Czapla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Yunus is nu in balbezit. Yunus met een sublieme pass. Mogyórosi is nu in balbezit. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap. Czapla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Milan Club Polonia 0:1

13e minuut.
Kus rent richting de bal. Mogyórosi verovert de bal door een tackle van achteren. Mogyórosi probeert naar een medespeler te passen. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... Czapla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Diagne Diop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tătar is nu in balbezit. Tătar met een sublieme pass. Daar is Yunus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olías geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Czapla bokst de bal weg.

20e minuut.
Klepacki kan de bal niet met de borst controleren. Klepacki met een sublieme pass. Diagne Diop rent richting de bal. Diagne Diop geeft de bal voor. Olías geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tătar verovert de bal door een tackle van achteren. Tătar passt de bal in één keer door. Olías is nu in balbezit. Olías geeft de bal voor. Mogyórosi springt en kopt de bal. Czapla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Czapla speelt de bal door. Klepacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Łyskawa de bal. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klepacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou passt de bal met de wreef. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Milan Club Polonia 0:2

41e minuut.
Ayaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Ayaydın passt de bal met de wreef. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Milan Club Polonia 0:3

43e minuut.
Thomas geeft een lange en hoge pass. Diagne Diop speelt de bal door. Bouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi onderschept slim de pass. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klepacki onderschept slim de pass. Klepacki geeft de bal voor. Yunus kopt de bal weg. Olías geeft een hoge lob. Mogyórosi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 71%, Milan Club Polonia 29%.
Chomiczówka FC - Milan Club Polonia 0:3

61e minuut.
Zazou geeft een lange en hoge pass. Bouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus onderschept slim de pass. Yunus draait met de bal, schiet en ... Czapla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chomiczówka FC - Milan Club Polonia 0:4

74e minuut.
Stewart probeert naar een medespeler te passen. Klepacki geeft een hoge lob. Mogyórosi kopt de bal weg. Yunus rent richting de bal. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Czapla bokst de bal weg.

79e minuut.
Czapla probeert naar een medespeler te passen. Schindler kopt de bal weg. Daar is Ayaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek onderschept slim de pass. Koszek schiet op doel. De Waal bokst de bal weg.

85e minuut.
Zazou verovert de bal door een tackle van achteren. Zazou speelt de bal door. Bogićević is nu in balbezit. Yunus onderschept slim de pass. Yunus draait met de bal, schiet en ... Czapla bokst de bal weg. Klungelig pakt Mogyórosi de bal. Kus onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chomiczówka FC 59%, Milan Club Polonia 41%.
Chomiczówka FC - Milan Club Polonia 0:4