Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Nowa Ruda FULL METAL JACKET
Attack Tactiek zibi
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.9 gemiddelde waardering 58.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Sulicki passt de bal zonder na te denken. Snoei bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoei passt de bal met de wreef. Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:1

4e minuut.
Vučetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetić passt de bal zonder na te denken. Snoei probeert naar een medespeler te passen. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:2

10e minuut.
Golz rent richting de bal. Golz passt de bal in één keer door. Hansen is nu in balbezit. Hansen haalt uit met een fantastische trap. Głodny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:3

11e minuut.
Cierkos met een sublieme pass. Klepka heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel. Głodny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:4

14e minuut.
Golz is nu in balbezit. Golz speelt de bal door. Hansen is nu in balbezit. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Głodny bokst de bal weg. Grelich kopt de bal weg. Klepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepka passt de bal zonder na te denken. Czene geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Głodny met een harde bal richting middenveld. Klepka kopt de bal weg. Snoei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Głodny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sulecki de bal. Vučetić is nu in balbezit. Vučetić geeft een lange en hoge pass. Hansen rent richting de bal. Hansen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:5

19e minuut.
Klungelig pakt Snoei de bal. Snoei met een sublieme pass. Hansen met een sublieme pass. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Głodny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Golz verovert de bal door een tackle van achteren. Golz passt de bal zonder na te denken. Czajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:6

23e minuut.
Czajkowski is nu in balbezit. Czajkowski geeft een hoge lob. Inworp. Vučetić met een snelle inworp. Snoei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klepka is nu in balbezit. Klepka probeert naar een medespeler te passen. McGarry rent richting de bal. Ziober onderschept slim de pass. Ziober schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Snoei controleert de bal met de borst. Snoei speelt de bal door. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:7

27e minuut.
Klepka passt de bal zonder na te denken. Sulicki kan de bal niet met de borst controleren. Łoskot rent richting de bal. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Głodny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:8

29e minuut.
Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen passt de bal in één keer door. Łoskot controleert de bal met de borst. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:9

30e minuut.
Czene onderschept slim de pass. Vučetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetić probeert naar een medespeler te passen. Hansen rent richting de bal. Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:10

32e minuut.
Grelich geeft een lange en hoge pass. Quiriconi geeft een lange en hoge pass. Vučetić kopt de bal weg. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:11

34e minuut.
Snoei onderschept slim de pass. Snoei speelt de bal door. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Głodny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:12

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Sulicki de bal onder controle te krijgen. Łoskot is nu in balbezit. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot onderschept slim de pass. Łoskot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sulicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vučetić met de inworp. Daar is Snoei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snoei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Snoei is nu in balbezit. Snoei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czajkowski de bal. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Głodny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:13

40e minuut.
Grelich rent richting de bal. Grelich geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snoei speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Czajkowski geeft een hoge lob. Golz rent richting de bal. Golz speelt de bal door. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Golz met de inworp. Snoei bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoei geeft de bal voor. Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Nowa Ruda 87%, FULL METAL JACKET 13%.
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:14

48e minuut.
Sulecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučetić met een snelle inworp. Snoei is nu in balbezit. Snoei geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Vučetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vučetić speelt de bal door. Czajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Głodny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:15

50e minuut.
Vučetić met de inworp. Snoei met een sublieme pass. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Głodny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Czene geeft de bal voor. Czajkowski controleert de bal met de borst. Hansen met een sublieme pass. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:16

58e minuut.
Hansen is nu in balbezit. Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Hansen met een sublieme pass. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Snoei passt de bal in één keer door. Vučetić speelt de bal door. Czajkowski kan de bal niet met de borst controleren. Hansen is nu in balbezit. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:17

61e minuut.
Golz is nu in balbezit. Golz passt de bal zonder na te denken. Czene rent richting de bal. Czene geeft een hoge lob. Łoskot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hansen rent richting de bal. Hansen probeert naar een medespeler te passen. Łoskot rent richting de bal. Hansen rent richting de bal. Hansen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Vučetić met de inworp. Snoei is nu in balbezit. Snoei geeft de bal voor. Golz heeft problemen om de bal te vangen. Golz draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Hansen geeft de bal voor. Snoei probeert naar een medespeler te passen. Golz heeft problemen om de bal te vangen. Hansen rent richting de bal. Hansen draait met de bal, schiet en ... Głodny bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Golz neemt de hoekschop. Daar is Łoskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Głodny met een harde bal richting middenveld. Snoei kopt de bal weg. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Golz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golz geeft de bal voor. Vučetić is nu in balbezit. Łoskot rent richting de bal. Łoskot geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Czene speelt de bal door. Klungelig pakt Snoei de bal. Snoei met een sublieme pass. Daar is Vučetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vučetić passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:18

76e minuut.
Snoei bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoei passt de bal zonder na te denken. Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Łoskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:19

77e minuut.
Golz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snoei bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoei met een sublieme pass. Hansen is nu in balbezit. Hansen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Snoei rent richting de bal. Klepka begaat een overtreding. Snoei raakt geblesseerd tijdens het duel. Yengeç zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łoskot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Snoei geeft de bal voor. Golz bereikt de bal nog maar net als eerste. Golz probeert naar een medespeler te passen. Czene rent richting de bal. Czene geeft een lange en hoge pass. Głodny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hansen rent richting de bal. Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:20

87e minuut.
Vučetić is nu in balbezit. Vučetić geeft de bal voor. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot draait met de bal, schiet en ... Głodny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:21

88e minuut.
Hansen probeert naar een medespeler te passen. Czene speelt de bal door. Quiriconi geeft een hoge lob. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Nowa Ruda 78%, FULL METAL JACKET 22%.
GKS Nowa Ruda - FULL METAL JACKET 0:21