Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Wojnicz Pingwiny Łódź
tk Tactiek pingwin433_2
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Beksa is nu in balbezit. Beksa speelt de bal door. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Pingwiny Łódź 0:1

11e minuut.
Kavtaradze rent richting de bal. Kavtaradze geeft de bal voor. Gnat heeft problemen om de bal te vangen. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Chodoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Trąbek is nu in balbezit. Trąbek passt de bal in één keer door. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts onderschept slim de pass. Bogaerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kruszewski kopt de bal weg. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lach rent richting de bal. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbek draait met de bal, schiet en ... Sinagov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kavtaradze geeft een hoge lob. Kotnis rent richting de bal. Lazaris verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Wojnicz - Pingwiny Łódź 1:1

30e minuut.
Trąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaerts rent richting de bal. Trąbek rent richting de bal. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kavtaradze passt de bal met de wreef. Kruszewski is nu in balbezit. Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Pingwiny Łódź 2:1

42e minuut.
Buenaventura rent richting de bal. Buenaventura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lazaris de bal. Targoś geeft de bal voor. Pośpiech maakt een snoekduik en kopt de bal. Sinagov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wojnicz 57%, Pingwiny Łódź 43%.
Olimpia Wojnicz - Pingwiny Łódź 2:1

46e minuut.
Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts passt de bal met de wreef. Pośpiech rent richting de bal. Pośpiech geeft een hoge lob. Trąbek springt en kopt de bal. Sinagov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Salu met een snelle inworp. Daar is Lach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lach geeft een lange en hoge pass. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Buenaventura onderschept slim de pass. Lach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bako zijn tegenspeler op de grond. Bako krijgt een gele kaart. Lach wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Buenaventura geeft een hoge lob. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski onderschept slim de pass. Pelczarski schiet op doel. Chodoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Wojnicz - Pingwiny Łódź 3:1

66e minuut.
Olkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kavtaradze de bal. Kavtaradze met een sublieme pass. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pelczarski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Piotrowski komt het veld opgelopen. Membribes komt het veld opgelopen. Buenaventura probeert de bal met de borst te controleren. Trąbek is nu in balbezit. Buenaventura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buenaventura krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Buitenspel voor Lazaris. Goede buitenspelval van de verdediging. M`Barga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Wojnicz 43%, Pingwiny Łódź 57%.
Olimpia Wojnicz - Pingwiny Łódź 3:1