Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Wróblewa MKS Poręba
Toudi Tactiek 4-1-2-1-2
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
52 gemiddelde waardering 58.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Porumbel rent richting de bal. Rivas onderschept slim de pass. Rivas met een sublieme pass. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël draait met de bal, schiet en ... Ferré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Sancho is nu in balbezit. Sancho probeert naar een medespeler te passen. Rivas met een sublieme pass. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Patikçi onderschept slim de pass. Patikçi probeert naar een medespeler te passen. Acanda rent richting de bal. Acanda geeft een lange en hoge pass. Isle springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Rivas de bal. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Sancho is nu in balbezit. Sancho geeft een hoge lob. Israël maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - MKS Poręba 0:1

32e minuut.
Acanda probeert naar een medespeler te passen. Sancho rent richting de bal. Sancho geeft de bal voor. Israël rent richting de bal. Israël haalt uit met een fantastische trap. Ferré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sancho zal de hoekschop nemen. Israël krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - MKS Poręba 0:2

35e minuut.
Vračar onderschept slim de pass. Rivas onderschept slim de pass. Rivas speelt de bal door. Israël rent richting de bal. Israël haalt uit met een fantastische trap. Ferré bokst de bal weg.

37e minuut.
Acanda probeert naar een medespeler te passen. Sancho rent richting de bal. Sancho passt de bal zonder na te denken. Isle bereikt de bal nog maar net als eerste. Isle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 70%, MKS Poręba 30%.
Duma Wróblewa - MKS Poręba 0:2

46e minuut.
Soncini komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Brocador is nu in balbezit. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas geeft een hoge lob. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - MKS Poręba 0:3

52e minuut.
Vračar onderschept slim de pass. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas geeft de bal voor. Israël is nu in balbezit. Israël schiet op doel. Ferré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Istvan geeft een lange en hoge pass. Zherzh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawistowski. Zherzh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Istvan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vračar met een sublieme pass. Pajka rent richting de bal. Patikçi begaat een overtreding. Patikçi krijgt een gele kaart. Pajka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brocador zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zherzh springt en kopt de bal. Mincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Acanda kopt de bal weg. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Isle is nu in balbezit. Isle draait met de bal, schiet en ... Ferré bokst de bal weg.

69e minuut.
Istvan kopt de bal weg. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Soncini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Soncini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sancho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Israël maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferré probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - MKS Poręba 0:4

77e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda geeft de bal voor. Rivas geeft de bal voor. Israël maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Wróblewa - MKS Poręba 0:5

81e minuut.
Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho passt de bal in één keer door. Rivas speelt de bal door. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël haalt uit met een fantastische trap. Ferré verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzebaczewski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Zherzh passt de bal met de wreef. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ligocki. Ligocki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Wróblewa 61%, MKS Poręba 39%.
Duma Wróblewa - MKS Poręba 0:5