Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Pakawie FC FC
test Tactiek plokp
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
55.6 gemiddelde waardering 62.7
very good Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Pyhälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälä passt de bal met de wreef. Enginer rent richting de bal. Enginer schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Kowalec passt de bal zonder na te denken. Enginer is nu in balbezit. Enginer passt de bal in één keer door. Pyhälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Goiano controleert de bal met de borst. Gustaffson geeft een lange en hoge pass. Enginer kopt de bal weg. Bekilli rent richting de bal. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Viták kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Marveggio kopt de bal weg. Pyhälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyhälä raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pyhälä kan niet meer verder spelen. bin Salleh komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Milinić onderschept slim de pass. Milinić passt de bal met de wreef. Enginer is nu in balbezit. Enginer geeft een lange en hoge pass. Bekilli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gözalan is nu in balbezit. Wikström is nu in balbezit. Wikström geeft een hoge lob. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kowalec met de inworp. bin Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Salleh passt de bal in één keer door. Kowalec geeft de bal voor. Bekilli krijgt zijn hoofd ertegen. Viták verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Zachęta is nu in balbezit. Enginer onderschept slim de pass. Enginer passt de bal met de wreef. Bekilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekilli schiet op doel. Viták verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Chubukova probeert naar een medespeler te passen. Goiano rent richting de bal. Gustaffson maakt een afschuwelijke overtreding. Gustaffson krijgt een gele kaart. Goiano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kämpfen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - FC FC 1:0

38e minuut.
Cool met een sublieme pass. Kowalec rent richting de bal. Kowalec geeft de bal voor. Bekilli probeert de bal met de borst te controleren. Bekilli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Milinić passt de bal zonder na te denken. Wikström geeft de bal voor. Bekilli kopt de bal weg. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 55%, FC FC 45%.
Naprzód Pakawie - FC FC 1:0

46e minuut.
Sassi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zachęta verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalec verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalec met een sublieme pass. Enginer rent richting de bal. Enginer schiet op doel. Sassi bokst de bal weg.

54e minuut.
Kowalec geeft een lange en hoge pass. Enginer rent richting de bal. Bekilli rent richting de bal. Bekilli draait met de bal, schiet en ... Sassi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naprzód Pakawie - FC FC 1:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fominha met de inworp. Środoń met een sublieme pass. Kämpfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zachęta heeft problemen om de bal te vangen. Kowalec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachęta. Zachęta krijgt een gele kaart. Kowalec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kowalec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Enginer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Milinić geeft een hoge lob. Marveggio is nu in balbezit. Enginer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enginer krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Vişinoiu onderschept slim de pass. Goiano is nu in balbezit. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski passt de bal in één keer door. Goiano rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Chubukova onderschept slim de pass. Milinić begaat een overtreding. Chubukova is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kämpfen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goiano probeert de bal aan de voet te houden. Gözalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova onderschept slim de pass. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. Subacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 44%, FC FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Pakawie - FC FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Zachęta is nu in balbezit. Enginer verovert de bal door een tackle van achteren. Cool begaat een overtreding. Cool krijgt een gele kaart. Enginer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kowalec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Bekilli de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

101e minuut.
Klungelig pakt Kämpfen de bal. Milinić geeft de bal voor. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Pakawie - FC FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 63%, FC FC 37%.
Naprzód Pakawie - FC FC 1:2

107e minuut.
Inworp. Fominha met de inworp. Środoń probeert naar een medespeler te passen. Kämpfen rent richting de bal. Kämpfen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

111e minuut.
Wikström speelt de bal door. bin Salleh is nu in balbezit. Środoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Salleh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Salleh wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

112e minuut.
bin Salleh probeert naar een medespeler te passen. Kowalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalec passt de bal in één keer door. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Pakawie 52%, FC FC 48%.
Naprzód Pakawie - FC FC 1:2