Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Impiccherranno Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ
impi Tactiek 4-1-1-2-2-OFF
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 55.1
average Schieten outstanding
average Passen formidable
weak Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Karanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karanović probeert naar een medespeler te passen. Alcalde geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Alcalde met een snelle inworp. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft een hoge lob. Montwiłł springt en kopt de bal. Dimech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:1

5e minuut.
van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk passt de bal met de wreef. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft de bal voor. Montwiłł springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Karanović met een sublieme pass. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk geeft een lange en hoge pass. Montwiłł probeert de bal met de borst te controleren. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Dimech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Inworp. Hulewicz met de inworp. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk onderschept slim de pass. van Hooijdonk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Alcalde passt de bal met de wreef. Karanović is nu in balbezit. Karanović passt de bal met de wreef. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz geeft de bal voor. Piñeiro Crespo probeert de bal aan de voet te houden. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Dimech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Leppikangas met een sublieme pass. Październik is nu in balbezit. Alcalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik onderschept slim de pass. Październik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hulewicz passt de bal in één keer door. Nawrocki heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Burchacki passt de bal zonder na te denken. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz geeft de bal voor. Montwiłł springt en kopt de bal. Dimech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:2

21e minuut.
Montwiłł met een sublieme pass. Karanović rent richting de bal. Karanović passt de bal zonder na te denken. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Piñeiro Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz onderschept slim de pass. Hulewicz speelt de bal door. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dimech trapt de bal weg. Lean kopt de bal weg. van Hooijdonk heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ciechacki kopt de bal weg. Montwiłł speelt de bal door. Karanović rent richting de bal. Karanović geeft de bal voor. van Hooijdonk springt en kopt de bal. Dimech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montwiłł maakt een snoekduik en kopt de bal. Dimech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:3

27e minuut.
Montwiłł met een sublieme pass. Karanović rent richting de bal. Daar is Karanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karanović geeft een hoge lob. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal. Dimech bokst de bal weg.

29e minuut.
Piñeiro Crespo rent richting de bal. Hulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hulewicz geeft een hoge lob. Montwiłł springt en kopt de bal. Dimech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:4

35e minuut.
Karanović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Montwiłł de bal. Montwiłł passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:5

39e minuut.
Karanović speelt de bal door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł passt de bal zonder na te denken. Daar is van Hooijdonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Dimech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Frąszczak onderschept slim de pass. Dilo onderschept slim de pass. Dilo geeft een lange en hoge pass. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel. Dimech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hulewicz neemt de hoekschop. Klungelig pakt van Hooijdonk de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hulewicz geeft een hoge lob. Montwiłł kopt de bal weg. Nawrocki heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Dimech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk geeft een lange en hoge pass. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Dimech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impiccherranno 79%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 21%.
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:6

47e minuut.
Karanović rent richting de bal. Karanović heeft problemen om de bal te vangen. Karanović passt de bal met de wreef. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Dimech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Burchacki kopt de bal weg. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft een hoge lob. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Dimech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Nawrocki geeft een lange en hoge pass. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz passt de bal met de wreef. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Alcalde rent richting de bal. Alcalde speelt de bal door. Karanović geeft een hoge lob. Montwiłł maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Fernández de Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández de Villegas kopt de bal weg. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft een lange en hoge pass. Montwiłł springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:7

54e minuut.
Piñeiro Crespo is nu in balbezit. Hulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hulewicz passt de bal zonder na te denken. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hulewicz met een snelle inworp. Burchacki is nu in balbezit. Montwiłł onderschept slim de pass. Montwiłł schiet op doel. Dimech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:8

58e minuut.
Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Hooijdonk de bal. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Dimech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:9

60e minuut.
Alcalde is nu in balbezit. Alcalde passt de bal met de wreef. Ciechacki met een sublieme pass. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... Dimech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szymanek komt het veld opgelopen. Karanović neemt de hoekschop. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hulewicz kopt de bal weg. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:10

67e minuut.
Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Karanović rent richting de bal. Karanović passt de bal met de wreef. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt van Hooijdonk de bal. van Hooijdonk met een sublieme pass. Karanović probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. von Franzen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Perl passt de bal zonder na te denken. Karanović rent richting de bal. Karanović geeft een hoge lob. van Hooijdonk krijgt zijn hoofd ertegen. Dimech probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Fernández de Villegas passt de bal zonder na te denken. Ciechacki is nu in balbezit. Alcalde rent richting de bal. Alcalde geeft een hoge lob. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ciechacki passt de bal zonder na te denken. Karanović rent richting de bal. Karanović met een sublieme pass. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Inworp. Alcalde met de inworp. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft een lange en hoge pass. von Franzen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dimech speelt de bal door. Ciechacki is nu in balbezit. Ciechacki passt de bal in één keer door. von Franzen bereikt de bal nog maar net als eerste. von Franzen schiet op doel. Dimech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas geeft de bal voor. von Franzen kopt de bal weg. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Martinsson komt het veld opgelopen. Lyon komt het veld opgelopen. Ročen komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Almansa de bal onder controle te krijgen. Ročen rent richting de bal. Ročen haalt uit met een fantastische trap. Dimech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Burchacki rent richting de bal. von Franzen verovert de bal door een tackle van achteren. von Franzen met een sublieme pass. Ročen rent richting de bal. Ročen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Impiccherranno 78%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 22%.
Impiccherranno - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:10