Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kateggat MISIACZKI SZCZECIŃSKIE
Evo2 Tactiek stra 2
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 64.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Bzdak verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdak met een sublieme pass. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg rent richting de bal. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Vicuña bokst de bal weg.

4e minuut.
Inworp. Valladares met een snelle inworp. MacCaul speelt de bal door. Vanz is nu in balbezit. Vanz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vanz rent richting de bal. Ponichter is nu in balbezit. Vanz onderschept slim de pass. Vanz draait met de bal, schiet en ... Tagliaferr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Külbırakmaz passt de bal in één keer door. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús passt de bal met de wreef. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Vanz passt de bal in één keer door. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul probeert naar een medespeler te passen. Racciatti is nu in balbezit. Racciatti geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

28e minuut.
MacCaul met de inworp. Pyś is nu in balbezit. Racciatti onderschept slim de pass. Racciatti geeft een hoge lob. Beştea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Maciąg rent richting de bal. Maciąg passt de bal met de wreef. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:1

33e minuut.
Inworp. Valladares met een snelle inworp. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Purús rent richting de bal. Purús geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Bzdak is nu in balbezit. Maciąg is nu in balbezit. Bzdak is nu in balbezit. Maciąg rent richting de bal. Maciąg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ponichter is nu in balbezit. Ponichter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Racciatti de bal. Racciatti geeft de bal voor. Vanz springt en kopt de bal. Tagliaferr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tagliaferr trapt de bal weg. Purús kopt de bal weg. Wawrzecki geeft de bal voor. Maciąg maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Wawrzecki geeft de bal voor. Daar is Valladares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciąg rent richting de bal. Maciąg schiet op doel. Vicuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 49%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 51%.
Kateggat - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:1

49e minuut.
Priyma geeft de bal voor. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Külbırakmaz onderschept slim de pass. Külbırakmaz geeft de bal voor. Maciąg springt en kopt de bal. Vicuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Purús verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Purús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purús geeft een lange en hoge pass. Maciąg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ożywczy geeft de bal voor. Wawrzecki kopt de bal weg. Maciąg rent richting de bal. Klungelig pakt Maciąg de bal. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Vicuña bokst de bal weg. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:2

61e minuut.
Külbırakmaz met een sublieme pass. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft de bal voor. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Priyma rent richting de bal. Weißbach met een sublieme pass. Klungelig pakt Purús de bal. Purús geeft een lange en hoge pass. Maciąg krijgt zijn hoofd ertegen. Vicuña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kubica is nu in balbezit. Bzdak onderschept slim de pass. Bzdak geeft een lange en hoge pass. Maciąg springt en kopt de bal. Vicuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:3

67e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een lange en hoge pass. Daar is Kubica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Vicuña bokst de bal weg. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:4

70e minuut.
Bzdak geeft een hoge lob. Kubica rent richting de bal. Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:5

71e minuut.
Brzęczek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pyś verovert de bal door een tackle van achteren. Pyś geeft een lange en hoge pass. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki haalt uit met een fantastische trap. Vicuña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maciąg rent richting de bal. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Vicuña bokst de bal weg.

74e minuut.
Tveskæg met een sublieme pass. Klungelig pakt Beştea de bal. Weißbach met een sublieme pass. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tveskæg speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ożywczy. Ożywczy krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Maciąg rent richting de bal. Goicoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:6

84e minuut.
MacCaul heeft problemen om de bal te vangen. Bzdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdak geeft een hoge lob. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki schiet op doel. Paal! Maciąg rent richting de bal. Maciąg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 54%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 46%.
Kateggat - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:7