Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Filip.An.Rob. Wały
352 Tactiek 40
60% Balbezit 40%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 46.4
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Schunk rent richting de bal. Schunk geeft de bal voor. Borycki heeft problemen om de bal te vangen. Prillos is nu in balbezit. Prillos schiet op doel. Samborski bokst de bal weg. Daar is Schunk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schunk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 1:0

3e minuut.
Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos begaat een overtreding. Szorc raakt geblesseerd tijdens het duel. Lichnerowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tylak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Scampamorte geeft de bal voor. Király probeert naar een medespeler te passen. Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Prillos de bal. Prillos schiet op doel. Samborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kwaiszewski is nu in balbezit. Tylak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Király. Király krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kobari verovert de bal door een tackle van achteren. Kobari geeft een lange en hoge pass. Prillos rent richting de bal. Prillos haalt uit met een fantastische trap. Samborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 2:0

15e minuut.
Borycki rent richting de bal. Borycki passt de bal in één keer door. Lichnerowicz is nu in balbezit. Prillos verovert de bal door een tackle van achteren. Prillos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Scampamorte kopt de bal weg. Kwaiszewski is nu in balbezit. Kwaiszewski passt de bal met de wreef. Schunk rent richting de bal. Schunk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kruczek met de inworp. Rabijewski probeert naar een medespeler te passen. Tylak rent richting de bal. Tylak haalt uit met een fantastische trap. Gucić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 2:1

30e minuut.
Schunk is nu in balbezit. Kruczek met een sublieme pass. Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunk schiet op doel. Samborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 3:1

35e minuut.
Janczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kruczek met de inworp. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Scarpi speelt de bal door. Grubor is nu in balbezit. Grubor geeft een lange en hoge pass. Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos haalt uit met een fantastische trap. Samborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 4:1

43e minuut.
Klungelig pakt Grubor de bal. Grubor passt de bal met de wreef. Scarpi geeft een hoge lob. Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 44%, Wały 56%.
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 4:1

47e minuut.
Daar is Borycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Király is nu in balbezit. Király geeft een lange en hoge pass. Prillos is nu in balbezit. Prillos schiet op doel. Samborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schunk rent richting de bal. Schunk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 5:1

55e minuut.
Grubor probeert naar een medespeler te passen. Prillos rent richting de bal. Felsztyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prillos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schunk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 6:1

58e minuut.
Király met een sublieme pass. Kruczek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johansson. Johansson krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Scarpi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpi passt de bal zonder na te denken. Grubor met een sublieme pass. Prillos is nu in balbezit. Prillos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Głuszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabijewski is nu in balbezit. Rabijewski passt de bal met de wreef. Tylak is nu in balbezit. Tylak haalt uit met een fantastische trap. Gucić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Szorc passt de bal met de wreef. Tylak rent richting de bal. Rabijewski speelt de bal door. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Gucić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kwaiszewski met een sublieme pass. Lichnerowicz onderschept slim de pass. Prillos rent richting de bal. Prillos haalt uit met een fantastische trap. Samborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Filip.An.Rob. 53%, Wały 47%.
F.C.Filip.An.Rob. - Wały 7:1