Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogniste Fallusy Piast Wrocław
41311l Tactiek Higher TOP1
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk geeft een lange en hoge pass. Sørby rent richting de bal. Sørby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Piast Wrocław 1:0

7e minuut.
Thielen onderschept slim de pass. Thielen geeft een lange en hoge pass. Pardo probeert de bal met de borst te controleren. Sørby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørby schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Stafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik passt de bal met de wreef. bin Rasdin geeft een hoge lob. Sørby is nu in balbezit. Sørby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grzesiuk rent richting de bal. Huttinger onderschept slim de pass. Sørby verovert de bal door een tackle van achteren. Sørby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Piast Wrocław 2:0

25e minuut.
bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin geeft een lange en hoge pass. Sørby is nu in balbezit. Sørby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Piast Wrocław 3:0

32e minuut.
Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Sørby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørby schiet op doel. Na een snelle pass probeert Huttinger de bal onder controle te krijgen. Bercianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Powałka rent richting de bal. bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin geeft een lange en hoge pass. Sørby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørby haalt uit met een fantastische trap. Bercianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 34%, Piast Wrocław 66%.
Ogniste Fallusy - Piast Wrocław 3:0

50e minuut.
bin Rasdin passt de bal met de wreef. Stafik rent richting de bal. Stafik passt de bal met de wreef. Sørby rent richting de bal. Sørby haalt uit met een fantastische trap. Bercianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger geeft een hoge lob. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Piast Wrocław 3:1

65e minuut.
Inworp. Szymborski komt het veld opgelopen. Kołtun komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rigopoulos rent richting de bal. Rigopoulos passt de bal met de wreef. Sørby is nu in balbezit. Sørby schiet op doel. Bercianos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Thielen rent richting de bal. Thielen geeft een lange en hoge pass. Sørby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørby haalt uit met een fantastische trap. Bercianos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogniste Fallusy - Piast Wrocław 4:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saganowski komt het veld opgelopen. Saganowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rigopoulos rent richting de bal. Rigopoulos geeft een lange en hoge pass. Sørby springt en kopt de bal. Bercianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Powałka is nu in balbezit. Powałka geeft een lange en hoge pass. Túñez kopt de bal weg. Skiecenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiecenis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schnoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Powałka rent richting de bal. Powałka geeft een hoge lob. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Powałka passt de bal in één keer door. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thielen maakt een afschuwelijke overtreding. Thielen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fatalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Powałka wilt de vrije trap nemen. Szakácsi bokst de bal weg.

86e minuut.
Powałka geeft een lange en hoge pass. Fatalski kopt de bal weg. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap. Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szakácsi bokst de bal weg.

89e minuut.
Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik verovert de bal door een tackle van achteren. Skiecenis begaat een overtreding. Skiecenis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogniste Fallusy 48%, Piast Wrocław 52%.
Ogniste Fallusy - Piast Wrocław 4:1