Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester_United F.C. FC EMPAT
4-4-2 Tactiek barazwzj
52% Balbezit 48%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 67
excellent Schieten outstanding
good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Jęczeń controleert de bal met de borst. Gastó rent richting de bal. Gastó passt de bal zonder na te denken. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Baumann met een sublieme pass. Menichelli rent richting de bal. Lumiste verovert de bal door een tackle van achteren. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Arcruni probeert naar een medespeler te passen. Witek rent richting de bal. Witek met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Di Riso verovert de bal door een tackle van achteren. Di Riso geeft een lange en hoge pass. Castro kopt de bal weg. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... Mudronja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 0:1

18e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Arcruni begaat een overtreding. Lăscărescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jęczeń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferretti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barczewski kopt de bal weg. Castro controleert de bal met de borst. Sitarz met een sublieme pass. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Di Riso passt de bal zonder na te denken. Gastó rent richting de bal. Gastó passt de bal met de wreef. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. Mudronja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Witek rent richting de bal. Menichelli onderschept slim de pass. Menichelli geeft een lange en hoge pass. Di Riso geeft een hoge lob. Cimaglio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ganea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castro de bal. Castro passt de bal met de wreef. Cimaglio heeft problemen om de bal te vangen. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. Mudronja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 0:2

34e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio passt de bal met de wreef. Lumiste rent richting de bal. Lumiste haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Di Riso onderschept slim de pass. Di Riso passt de bal met de wreef. Barczewski probeert de bal aan de voet te houden. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Mudronja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski geeft de bal voor. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United F.C. 80%, FC EMPAT 20%.
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 0:3

49e minuut.
Gastó passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Castro geeft een hoge lob. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 0:4

51e minuut.
Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastó onderschept slim de pass. Gastó geeft een hoge lob. Cimaglio probeert de bal met de borst te controleren. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. Mudronja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 0:5

54e minuut.
Sitarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castro de bal. Hallap bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro onderschept slim de pass. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Sperauskas de bal. Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski met een sublieme pass. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 0:6

57e minuut.
Mostowiak passt de bal zonder na te denken. Di Riso onderschept slim de pass. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 1:6

59e minuut.
Witek probeert naar een medespeler te passen. Lumiste rent richting de bal. Lumiste geeft de bal voor. Cimaglio krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 1:7

60e minuut.
Arcruni speelt de bal door. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mostowiak krijgt een gele kaart. Cimaglio raakt geblesseerd tijdens het duel. Gastó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cimaglio krijgt zijn hoofd ertegen. Mudronja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Lumiste springt en kopt de bal. Witek rent richting de bal. Witek geeft de bal voor. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 1:8

68e minuut.
Witek met de inworp. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann is nu in balbezit. Baumann passt de bal met de wreef. Gastó geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Arcruni probeert naar een medespeler te passen. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Mudronja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... Mudronja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 1:9

84e minuut.
Barczewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Ganea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gastó speelt de bal door. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. Mudronja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sitarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Witek de bal. Witek passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United F.C. 67%, FC EMPAT 33%.
Manchester_United F.C. - FC EMPAT 1:9