Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra di Antonio Conte MKS 2009
Spall Tactiek atak
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Panzavecchia rent richting de bal. Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzavecchia is nu in balbezit. Muratlı verovert de bal door een tackle van achteren. Muratlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kresa is nu in balbezit. Kresa passt de bal met de wreef. Muratlı rent richting de bal. Muratlı draait met de bal, schiet en ... Casañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra di Antonio Conte - MKS 2009 0:1

8e minuut.
Kwiręg passt de bal zonder na te denken. Vaz met een sublieme pass. Comel met een sublieme pass. Arbeitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeitman draait met de bal, schiet en ... Kukucz bokst de bal weg.

17e minuut.
Maneslavić passt de bal zonder na te denken. Krachmarov is nu in balbezit. Krachmarov passt de bal zonder na te denken. Arbeitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeitman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Krachmarov is nu in balbezit. Krachmarov passt de bal met de wreef. Daar is Maneslavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maneslavić geeft de bal voor. Arbeitman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra di Antonio Conte 41%, MKS 2009 59%.
Squadra di Antonio Conte - MKS 2009 0:1

55e minuut.
Morawski met de inworp. Muratlı is nu in balbezit. Panzavecchia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panzavecchia krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Rogański probeert naar een medespeler te passen. Arbeitman is nu in balbezit. Feldhofer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arbeitman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arbeitman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra di Antonio Conte - MKS 2009 1:1

65e minuut.
Muratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panzavecchia. Muratlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gałęzewski komt het veld opgelopen. Żelasko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muratlı kopt de bal weg. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Comel is nu in balbezit. Comel geeft een lange en hoge pass. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeitman onderschept slim de pass. Arbeitman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kwiatek probeert naar een medespeler te passen. Kwiręg probeert naar een medespeler te passen. Panzavecchia rent richting de bal. Muratlı verovert de bal door een tackle van achteren. Muratlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Rzepka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra di Antonio Conte 51%, MKS 2009 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Squadra di Antonio Conte - MKS 2009 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Panzavecchia passt de bal met de wreef. Morawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachmarov maakt een afschuwelijke overtreding. Krachmarov krijgt een gele kaart.

94e minuut.
Krachmarov probeert naar een medespeler te passen. Arbeitman rent richting de bal. Krachmarov rent richting de bal. Krachmarov schiet op doel. Kukucz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra di Antonio Conte - MKS 2009 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra di Antonio Conte 48%, MKS 2009 52%.
Squadra di Antonio Conte - MKS 2009 2:1

108e minuut.
Arbeitman heeft problemen om de bal te vangen. Arbeitman probeert naar een medespeler te passen. Maneslavić speelt de bal door. Krachmarov heeft problemen om de bal te vangen. Krachmarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

112e minuut.
Paischer passt de bal zonder na te denken. Krachmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachmarov passt de bal met de wreef. Arbeitman is nu in balbezit. Arbeitman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

113e minuut.
Kresa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Telci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeitman onderschept slim de pass. Arbeitman schiet op doel. Kukucz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra di Antonio Conte 26%, MKS 2009 74%.
Squadra di Antonio Conte - MKS 2009 2:1