Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ścinawa PINK FLOYD & YES
352 Tactiek extra
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 57.9
average Schieten outstanding
good Passen outstanding
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Krasnolud verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnolud geeft een lange en hoge pass. Conrado kopt de bal weg. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya draait met de bal, schiet en ... Škleris bokst de bal weg. Conrado rent richting de bal. Conrado met een sublieme pass. Santoya rent richting de bal. Santoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:1

13e minuut.
Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya is nu in balbezit. Santoya passt de bal in één keer door. Bertarini rent richting de bal. Bertarini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Santoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santoya krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rebelo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ţiclău de bal. Santoya is nu in balbezit. Santoya haalt uit met een fantastische trap. Škleris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:2

26e minuut.
Daar is Bertarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud met een sublieme pass. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rebelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo geeft een lange en hoge pass. Conrado kopt de bal weg. Santoya is nu in balbezit. Santoya haalt uit met een fantastische trap. Škleris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya draait met de bal, schiet en ... Škleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rebelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebelo speelt de bal door. Băcanu speelt de bal door. Bertarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Băcanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gadžić de bal. Gadžić verovert de bal door een tackle van achteren. Santoya heeft problemen om de bal te vangen. Santoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:3

37e minuut.
Rebelo onderschept slim de pass. Rebelo passt de bal met de wreef. Ţiclău rent richting de bal. Santoya onderschept slim de pass. Santoya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:4

40e minuut.
Băcanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Conrado de bal. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya haalt uit met een fantastische trap. Škleris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:5

44e minuut.
Guerra speelt de bal door. Cañardo geeft de bal voor. Santoya is nu in balbezit. Santoya draait met de bal, schiet en ... Škleris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ścinawa 72%, PINK FLOYD & YES 28%.
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:5

46e minuut.
Rebelo is nu in balbezit. Krasnolud geeft een hoge lob. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya draait met de bal, schiet en ... Škleris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:6

49e minuut.
Cañardo geeft de bal voor. Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrado speelt de bal door. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Băcanu speelt de bal door. Krasnolud is nu in balbezit. Krasnolud passt de bal met de wreef. Santoya rent richting de bal. Santoya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bertarini de bal. Bertarini draait met de bal, schiet en ... Škleris bokst de bal weg. Santoya rent richting de bal. Santoya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:7

53e minuut.
Klungelig pakt Conrado de bal. Conrado haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ţiclău de bal. Santoya rent richting de bal. Santoya schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Krasnolud passt de bal met de wreef. Rebelo rent richting de bal. Rebelo passt de bal met de wreef. Santoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rebelo passt de bal in één keer door. Kidd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santoya is nu in balbezit. Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrado schiet op doel. Škleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rebelo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santoya rent richting de bal. Santoya schiet op doel. Škleris bokst de bal weg. Gadžić heeft problemen om de bal te vangen. Santoya rent richting de bal. Santoya draait met de bal, schiet en ... Škleris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Conrado rent richting de bal. Conrado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:8

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Egri de bal onder controle te krijgen. Inworp. Băcanu met een snelle inworp. Santoya is nu in balbezit. Santoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chilikov is nu in balbezit. Băcanu onderschept slim de pass. Băcanu passt de bal zonder na te denken. Bertarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Emenalo speelt de bal door. Rebelo is nu in balbezit. Rebelo passt de bal in één keer door. Santoya rent richting de bal. Santoya draait met de bal, schiet en ... Škleris bokst de bal weg. Bertarini is nu in balbezit. Bertarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:9

78e minuut.
Ţiclău geeft een lange en hoge pass. Viik heeft problemen om de bal te vangen. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Conrado is nu in balbezit. Conrado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Santoya speelt de bal door. Ţiclău onderschept slim de pass. Egri heeft problemen om de bal te vangen. Bertarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kidd controleert de bal met de borst. Rebelo is nu in balbezit. Met opzet legt Kidd zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kidd naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Băcanu met een sublieme pass. Santoya heeft problemen om de bal te vangen. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrado is nu in balbezit. Conrado passt de bal met de wreef. Škleris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ścinawa 75%, PINK FLOYD & YES 25%.
Real Ścinawa - PINK FLOYD & YES 0:9