Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vollon de Club Demoney
Liga V Tactiek szpA1da
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Maji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić verovert de bal door een tackle van achteren. Mojić probeert naar een medespeler te passen. Bakhmetyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhmetyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Krzman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qafarov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Gornakov de bal onder controle te krijgen. Qafarov is nu in balbezit. Qafarov speelt de bal door. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Spincemaille onderschept slim de pass. Spincemaille geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qafarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maji geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Van Steeden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korodowski de bal. Kornilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - Demoney 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollon de Club 52%, Demoney 48%.
Vollon de Club - Demoney 1:0

47e minuut.
Korodowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terenzi controleert de bal met de borst. El Haroun is nu in balbezit. Kornilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilakis haalt uit met een fantastische trap. Perämäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Krzman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - Demoney 2:0

48e minuut.
Bakhmetyev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - Demoney 3:0

58e minuut.
Unhjem verovert de bal door een tackle van achteren. Maji met een sublieme pass. Kornilakis is nu in balbezit. Kornilakis schiet op doel. Perämäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - Demoney 4:0

70e minuut.
Unhjem is nu in balbezit. Mojić verovert de bal door een tackle van achteren. Mojić geeft de bal voor. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ... Tepavčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ostwald passt de bal zonder na te denken. Unhjem bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzman begaat een overtreding. Krzman krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Maji speelt de bal door. Krzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Unhjem onderschept slim de pass. Unhjem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vollon de Club - Demoney 5:0

87e minuut.
Terenzi is nu in balbezit. Unhjem verovert de bal door een tackle van achteren. Unhjem passt de bal in één keer door. Maji bereikt de bal nog maar net als eerste. Maji draait met de bal, schiet en ... Perämäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Lafazanis de bal onder controle te krijgen. Ostwald met een sublieme pass. Mojić is nu in balbezit. Unhjem verovert de bal door een tackle van achteren. Unhjem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vollon de Club 45%, Demoney 55%.
Vollon de Club - Demoney 5:0