Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Blachownia .V.
n Tactiek stand
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 63.1
solid Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Buzilo is nu in balbezit. van Deinsen rent richting de bal. Buzilo verovert de bal door een tackle van achteren. Buzilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Regazzetti is nu in balbezit. Regazzetti passt de bal zonder na te denken. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek schiet op doel. Cieciera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - .V. 0:1

19e minuut.
Buzilo rent richting de bal. Buzilo passt de bal zonder na te denken. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek draait met de bal, schiet en ... Cieciera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - .V. 0:2

20e minuut.
Šteta heeft problemen om de bal te vangen. Šteta speelt de bal door. Klungelig pakt Piętaszek de bal. Piętaszek schiet op doel. Cieciera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - .V. 0:3

25e minuut.
Apostu verovert de bal door een tackle van achteren. Šteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šteta passt de bal in één keer door. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chuta is nu in balbezit. Chuta passt de bal met de wreef. Orsós geeft de bal voor. Buzilo kopt de bal weg. Dominguez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dominguez neemt de hoekschop. Buzilo maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieciera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - .V. 0:4

38e minuut.
Dominguez is nu in balbezit. Dominguez geeft een lange en hoge pass. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Piętaszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - .V. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 58%, .V. 42%.
Pogoń Blachownia - .V. 0:5

49e minuut.
Dominguez geeft een lange en hoge pass. Piętaszek kopt de bal weg. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Buzilo maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieciera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Buzilo is nu in balbezit. Kosynier met een sublieme pass. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán geeft de bal voor. Buzilo krijgt zijn hoofd ertegen. Cieciera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Šteta kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosynier de bal. van Deinsen rent richting de bal. Piętaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Piętaszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cieciera met een harde bal richting middenveld. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak passt de bal in één keer door. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel. Høyem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kosynier met een sublieme pass. Albarrán speelt de bal door. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. Cieciera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - .V. 0:6

64e minuut.
Kosynier met een sublieme pass. Dominguez rent richting de bal. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Buzilo rent richting de bal. Buzilo draait met de bal, schiet en ... Cieciera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dominguez geeft een lange en hoge pass. Buzilo rent richting de bal. Regazzetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Regazzetti krijgt een gele kaart. Buzilo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kosynier neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Dominguez is nu in balbezit. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Buzilo krijgt zijn hoofd ertegen. Cieciera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo onderschept slim de pass. Buzilo speelt de bal door. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Motyliński met een sublieme pass. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo passt de bal zonder na te denken. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez geeft een lange en hoge pass. Cieciera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Regazzetti geeft een hoge lob. Šteta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasiak rent richting de bal. Kosynier onderschept slim de pass. Kosynier geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - .V. 0:7

87e minuut.
Voinescu is nu in balbezit. Apostu geeft de bal voor. Albarrán speelt de bal door. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. Cieciera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - .V. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 56%, .V. 44%.
Pogoń Blachownia - .V. 0:8