Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:37
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Bohun Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28500
Bohun KS Kasztan
Jazda Tactiek HOH
51% Balbezit 49%
75% Spel op eigen helft 25%
8 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 63.9
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
dos Quarteis probeert naar een medespeler te passen. Heteš kopt de bal weg. Berteloot met een sublieme pass. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - KS Kasztan 0:1

11e minuut.
Uhřík passt de bal in één keer door. Lahanacı rent richting de bal. Lahanacı passt de bal in één keer door. Pohl is nu in balbezit. Pohl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Inworp. Prăscan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uhřík met een sublieme pass. Pohl rent richting de bal. Pohl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Özüdoğru passt de bal zonder na te denken. Lahanacı is nu in balbezit. Lahanacı geeft de bal voor. Pohl springt en kopt de bal. Telli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - KS Kasztan 0:2

18e minuut.
Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber passt de bal met de wreef. Daar is Wuñyelfe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuñyelfe geeft een hoge lob. Özüdoğru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Scharf heeft problemen om de bal te vangen. Scharf met een sublieme pass. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Telli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - KS Kasztan 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Mejia de bal. Lahanacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahanacı geeft een hoge lob. Pohl krijgt zijn hoofd ertegen. Telli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - KS Kasztan 0:4

26e minuut.
Scharf bereikt de bal nog maar net als eerste. Scharf probeert naar een medespeler te passen. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Telli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Inworp. Lahanacı met de inworp. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska geeft een hoge lob. Pohl krijgt zijn hoofd ertegen. Telli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Uhřík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scharf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scharf geeft een hoge lob. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Telli bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 82%, KS Kasztan 18%.
Bohun - KS Kasztan 0:4

49e minuut.
Pohl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becerra. Pohl raakt geblesseerd tijdens het duel. Uhřík komt bij de bal en schiet. Telli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Telli met een harde bal richting middenveld. Uhřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhřík speelt de bal door. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanchini komt het veld opgelopen. Supac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanchini geeft de bal voor. Tiber maakt een snoekduik en kopt de bal. dos Quarteis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Wuñyelfe onderschept slim de pass. Wuñyelfe probeert naar een medespeler te passen. Xəlilli is nu in balbezit. Xəlilli geeft een lange en hoge pass. Özüdoğru springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Prăscan geeft de bal voor. Scharf met een sublieme pass. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Telli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Trzaska de bal onder controle te krijgen. Heteš rent richting de bal. Heteš geeft een hoge lob. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan passt de bal met de wreef. Scharf speelt de bal door. Pohl rent richting de bal. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Telli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Trzaska kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pohl de bal onder controle te krijgen. Lahanacı probeert naar een medespeler te passen. Uhřík rent richting de bal. Uhřík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Xəlilli probeert naar een medespeler te passen. Wuñyelfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuñyelfe met een sublieme pass. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. dos Quarteis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Davran rent richting de bal. Davran passt de bal zonder na te denken. Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber draait met de bal, schiet en ... dos Quarteis bokst de bal weg. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Trzaska onderschept slim de pass. Trzaska met een sublieme pass. Pohl is nu in balbezit. Pohl draait met de bal, schiet en ... Telli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohun - KS Kasztan 0:5

77e minuut.
Kristen kopt de bal weg. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska probeert naar een medespeler te passen. Pohl heeft problemen om de bal te vangen. Pohl schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Telli trapt de bal weg van het doel. Trzaska kopt de bal weg. Uhřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhřík geeft een hoge lob. Pohl krijgt zijn hoofd ertegen. Telli bokst de bal weg. Telli probeert naar een medespeler te passen. Uhřík kopt de bal weg. Pohl is nu in balbezit. Pohl draait met de bal, schiet en ... Telli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Zanchini is nu in balbezit. Lahanacı onderschept slim de pass. Lahanacı geeft een hoge lob. Pohl rent richting de bal. Pohl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohun 67%, KS Kasztan 33%.
Bohun - KS Kasztan 0:5