Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Olimpia Jeżów FC Maho Club
sokker - Tactiek maho1 vol1
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 3
64.4 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Çelaj passt de bal met de wreef. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Kodzhabashev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor passt de bal in één keer door. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Kodzhabashev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor passt de bal in één keer door. Dione onderschept slim de pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Kodzhabashev bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Stemporowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stemporowski speelt de bal door. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic schiet op doel. Kodzhabashev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 1:0

19e minuut.
Piža passt de bal in één keer door. Feld probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Burszta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 1:1

26e minuut.
Petrovic rent richting de bal. Petrovic passt de bal zonder na te denken. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Kodzhabashev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 2:1

32e minuut.
Osuna rent richting de bal. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Stange probeert de bal aan de voet te houden. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dione geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonvino met de inworp. Çelaj is nu in balbezit. Çelaj geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bonvino passt de bal zonder na te denken. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Burszta met een sublieme pass. Borges kopt de bal weg. Feld bereikt de bal nog maar net als eerste. Feld geeft een lange en hoge pass. Osuna krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Çelaj met een sublieme pass. Todor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petrovic de bal. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. Kodzhabashev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 51%, FC Maho Club 49%.
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 2:1

51e minuut.
López kopt de bal weg. Feld geeft een hoge lob. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna onderschept slim de pass. Osuna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. Burszta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 2:2

58e minuut.
Klungelig pakt Stemporowski de bal. Petrovic rent richting de bal. Borges onderschept slim de pass. Todor onderschept slim de pass. Todor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dione probeert de bal met de borst te controleren. Dione passt de bal zonder na te denken. Årvik speelt de bal door. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Klungelig pakt Chiţu de bal. Årvik is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Årvik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barbarosoğlu springt en kopt de bal. Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
van der Vliet kan de bal niet met de borst controleren. van der Vliet passt de bal met de wreef. Piža probeert naar een medespeler te passen. Osuna rent richting de bal. Osuna draait met de bal, schiet en ... Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Petrovic rent richting de bal. Stemporowski is nu in balbezit. Petrovic rent richting de bal. Petrovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 3:2

82e minuut.
Dione is nu in balbezit. Dione passt de bal met de wreef. Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Piža rent richting de bal. Piža passt de bal in één keer door. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel. Burszta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 61%, FC Maho Club 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 53%, FC Maho Club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 3:3

110e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stemporowski stond buitenspel. İlalay neemt vlug de vrije trap. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

112e minuut.
Årvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz speelt de bal door. Petrovic is nu in balbezit. Petrovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 4:3

115e minuut.
López onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feld zal de hoekschop nemen. Barbarosoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Burszta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 60%, FC Maho Club 40%.
JKS Olimpia Jeżów - FC Maho Club 4:3