Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:37
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Cieput
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 49999
Kajoza NOWA ERA
tren Tactiek 424 zmieniona
56% Balbezit 44%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 71
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 57.7
goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Díaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirören zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen haalt uit met een fantastische trap. Pajewski bokst de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi probeert naar een medespeler te passen. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:1

3e minuut.
Toderi met een sublieme pass. Hoàng Khang is nu in balbezit. Parviainen rent richting de bal. Parviainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:2

4e minuut.
Inworp. Gailiušas met een snelle inworp. Toderi met een sublieme pass. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:3

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirören met een snelle inworp. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen schiet op doel. Pajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:4

6e minuut.
Hóman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rąbek de bal onder controle te krijgen. Tănăsoaica met een sublieme pass. Predazzi rent richting de bal. Predazzi haalt uit met een fantastische trap. Pajewski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gailiušas neemt de hoekschop. Predazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Pajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:5

9e minuut.
Kilikevich geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gailiušas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parviainen springt en kopt de bal. Pajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:6

11e minuut.
Gailiušas probeert naar een medespeler te passen. Sitek probeert naar een medespeler te passen. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen haalt uit met een fantastische trap. Pajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gailiušas met de inworp. Klungelig pakt Toderi de bal. Toderi passt de bal in één keer door. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen draait met de bal, schiet en ... Pajewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:7

14e minuut.
Inworp. Gailiušas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi speelt de bal door. Predazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Predazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:8

14e minuut.
Rąbek passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gailiušas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Predazzi springt en kopt de bal. Pajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:9

17e minuut.
Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen probeert naar een medespeler te passen. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi schiet op doel. Paal! Daar is Predazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predazzi draait met de bal, schiet en ... Pajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:10

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gailiušas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderi probeert naar een medespeler te passen. Predazzi rent richting de bal. Predazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Hoàng Khang speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek speelt de bal door. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:11

24e minuut.
Sitek is nu in balbezit. Sitek probeert naar een medespeler te passen. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi haalt uit met een fantastische trap. Pajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:12

25e minuut.
Sitek speelt de bal door. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica speelt de bal door. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi draait met de bal, schiet en ... Pajewski bokst de bal weg. Parviainen rent richting de bal. Parviainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:13

27e minuut.
Toderi verovert de bal door een tackle van achteren. Toderi passt de bal in één keer door. Daar is Parviainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parviainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:14

29e minuut.
Gailiušas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderi is nu in balbezit. Toderi speelt de bal door. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:15

30e minuut.
Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro speelt de bal door. Sitek probeert naar een medespeler te passen. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parviainen rent richting de bal. Parviainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:16

31e minuut.
Hóman speelt de bal door. Kammerer met een sublieme pass. Zachopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas geeft een hoge lob. Pajewski bokst de bal weg. Pajewski probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gailiušas zal de hoekschop nemen. Predazzi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Toderi rent richting de bal. Toderi passt de bal zonder na te denken. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:17

35e minuut.
Zachopoulos kopt de bal weg. Gailiušas met een sublieme pass. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen schiet op doel. Pajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:18

36e minuut.
Toderi probeert naar een medespeler te passen. Predazzi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gailiušas neemt de hoekschop. Predazzi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Toderi rent richting de bal. Toderi passt de bal met de wreef. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi haalt uit met een fantastische trap. Pajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:19

39e minuut.
Gailiušas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderi probeert naar een medespeler te passen. Predazzi heeft problemen om de bal te vangen. Predazzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:20

40e minuut.
Lemański verovert de bal door een tackle van achteren. Sitek met een sublieme pass. Predazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Predazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:21

42e minuut.
Predazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Predazzi passt de bal zonder na te denken. Parviainen heeft problemen om de bal te vangen. Parviainen schiet op doel. Pajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:22

43e minuut.
Praça rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemański met een snelle inworp. Sitek speelt de bal door. Pajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gailiušas speelt de bal door. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi met een sublieme pass. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 93%, NOWA ERA 7%.
Kajoza - NOWA ERA 0:23

48e minuut.
Gailiušas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderi met een sublieme pass. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen schiet op doel. Pajewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:24

49e minuut.
Demirören passt de bal met de wreef. Sitek met een sublieme pass. Predazzi rent richting de bal. Predazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:25

51e minuut.
Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Predazzi de bal. Predazzi schiet op doel. Pajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:26

51e minuut.
Gailiušas met de inworp. Toderi is nu in balbezit. Toderi passt de bal in één keer door. Daar is Parviainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parviainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:27

54e minuut.
Klungelig pakt Tănăsoaica de bal. Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi passt de bal zonder na te denken. Predazzi heeft problemen om de bal te vangen. Predazzi schiet op doel. Pajewski bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Predazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Predazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:28

55e minuut.
Klungelig pakt Predazzi de bal. Predazzi speelt de bal door. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:29

58e minuut.
Daar is Lemański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek met een sublieme pass. Predazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Predazzi draait met de bal, schiet en ... Pajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:30

59e minuut.
Gailiušas met de inworp. Toderi met een sublieme pass. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen draait met de bal, schiet en ... Pajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:31

61e minuut.
Inworp. Demirören met de inworp. Parviainen probeert naar een medespeler te passen. Sitek heeft problemen om de bal te vangen. Sitek speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Toderi is nu in balbezit. Toderi probeert naar een medespeler te passen. Predazzi heeft problemen om de bal te vangen. Predazzi haalt uit met een fantastische trap. Pajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:32

63e minuut.
Gailiušas met een snelle inworp. Toderi probeert naar een medespeler te passen. Parviainen rent richting de bal. Parviainen draait met de bal, schiet en ... Pajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:33

64e minuut.
Demirören onderschept slim de pass. Demirören geeft een hoge lob. Klungelig pakt Predazzi de bal. Predazzi draait met de bal, schiet en ... Pajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:34

65e minuut.
Predazzi met een sublieme pass. Lemański speelt de bal door. Predazzi rent richting de bal. Predazzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gailiušas met de inworp. Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi passt de bal zonder na te denken. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:35

69e minuut.
Gailiušas met de inworp. Klungelig pakt Toderi de bal. Toderi probeert naar een medespeler te passen. Parviainen rent richting de bal. Parviainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Gailiušas met de inworp. Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi passt de bal zonder na te denken. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:36

71e minuut.
Gailiušas met de inworp. Toderi rent richting de bal. Toderi met een sublieme pass. Parviainen rent richting de bal. Parviainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:37

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gailiušas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderi probeert naar een medespeler te passen. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen haalt uit met een fantastische trap. Pajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:38

75e minuut.
Peixeiro speelt de bal door. Gailiušas heeft problemen om de bal te vangen. Gailiušas speelt de bal door. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:39

77e minuut.
Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański met een sublieme pass. Gailiušas rent richting de bal. Predazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Predazzi schiet op doel. Pajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sitek probeert naar een medespeler te passen. Kilikevich rent richting de bal. Demirören onderschept slim de pass. Demirören geeft de bal voor. Predazzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Gailiušas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderi probeert naar een medespeler te passen. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen haalt uit met een fantastische trap. Pajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:40

81e minuut.
Wilk passt de bal zonder na te denken. Šalamoun is nu in balbezit. Kilikevich is nu in balbezit. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:41

83e minuut.
Gailiušas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderi is nu in balbezit. Toderi passt de bal in één keer door. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen haalt uit met een fantastische trap. Pajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sitek de bal. Sitek speelt de bal door. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demirören is nu in balbezit. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen schiet op doel. Pajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Parviainen is nu in balbezit. Parviainen haalt uit met een fantastische trap. Pajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:42

84e minuut.
Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirören is nu in balbezit. Demirören passt de bal in één keer door. Parviainen is nu in balbezit. Parviainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:43

86e minuut.
Daar is Kilikevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirören met een snelle inworp. Parviainen rent richting de bal. Parviainen haalt uit met een fantastische trap. Pajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parviainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Parviainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:44

87e minuut.
Demirören geeft een hoge lob. Gailiušas kopt de bal weg. Predazzi is nu in balbezit. Predazzi draait met de bal, schiet en ... Pajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:45

88e minuut.
Parviainen rent richting de bal. Parviainen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toderi de bal. Toderi schiet op doel. Pajewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Toderi is nu in balbezit. Toderi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:46

90e minuut.
Sitek is nu in balbezit. Sitek passt de bal in één keer door. Predazzi heeft problemen om de bal te vangen. Predazzi schiet op doel. Pajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajoza - NOWA ERA 0:47

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajoza 89%, NOWA ERA 11%.
Kajoza - NOWA ERA 0:47