Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS > Lipa OnlyJoint
lipa Tactiek pif-paf
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
54 gemiddelde waardering 62.9
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen formidabel


15e minuut.
Yong-Ki is nu in balbezit. Yong-Ki passt de bal in één keer door. Galinha rent richting de bal. Galinha haalt uit met een fantastische trap. Ban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - OnlyJoint 0:1

17e minuut.
Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński is nu in balbezit. Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Adolfo passt de bal met de wreef. Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Ki probeert naar een medespeler te passen. Galinha is nu in balbezit. Galinha schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - OnlyJoint 0:2

29e minuut.
Huayu met een sublieme pass. Bartolić is nu in balbezit. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - OnlyJoint 1:2

30e minuut.
Skrzek met een sublieme pass. Yong-Ki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lachowski. Lachowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Yong-Ki rent richting de bal. Lachowski met een sublieme pass. Ban is nu in balbezit. Kovrlija onderschept slim de pass. Kovrlija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - OnlyJoint 1:3

36e minuut.
Krzystek is nu in balbezit. Kęska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzystek. Krzystek krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lachowski passt de bal in één keer door. Yong-Ki is nu in balbezit. Yong-Ki met een sublieme pass. Galinha rent richting de bal. Galinha haalt uit met een fantastische trap. Ban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 55%, OnlyJoint 45%.
LZS > Lipa - OnlyJoint 1:3

49e minuut.
Adolfo onderschept slim de pass. Adolfo geeft de bal voor. Kovrlija rent richting de bal. Kovrlija haalt uit met een fantastische trap. Ban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - OnlyJoint 1:4

50e minuut.
Mosiński geeft een hoge lob. Bartolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolić geeft een hoge lob. Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovrlija haalt uit met een fantastische trap. Ban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Daar is Jędrzejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Ki passt de bal met de wreef. Galinha rent richting de bal. Galinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Krzystek is nu in balbezit. Dymecki onderschept slim de pass. Dymecki geeft de bal voor. Gdyński rent richting de bal. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Walderhaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bartolić probeert naar een medespeler te passen. Freire rent richting de bal. Freire passt de bal in één keer door. Gdyński rent richting de bal. Gdyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosiński geeft de bal voor. Piast verovert de bal door een tackle van achteren. Galinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinha schiet op doel. Ban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Panchev probeert de bal met de borst te controleren. Gdyński is nu in balbezit. Panchev verovert de bal door een tackle van achteren. Panchev geeft de bal voor. Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Ki passt de bal met de wreef. Adolfo geeft een lange en hoge pass. Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovrlija haalt uit met een fantastische trap. Ban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Walderhaug probeert naar een medespeler te passen. Yong-Ki controleert de bal met de borst. Yong-Ki speelt de bal door. Galinha heeft problemen om de bal te vangen. Galinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Yong-Ki met een snelle inworp. Cysarz rent richting de bal. Adolfo onderschept slim de pass. Adolfo speelt de bal door. Yong-Ki geeft een hoge lob. Ban bokst de bal weg. Kovrlija rent richting de bal. Kovrlija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - OnlyJoint 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 62%, OnlyJoint 38%.
LZS > Lipa - OnlyJoint 1:5